3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Nyt elän – Pertti Kallion juhlakonsertti tänään Alajärvellä

Nostalgisen 80-luvun kirkkotrubaduuri Pertti Kallio konsertoi Alajärven kirkossa tänään sunnuntaina 3.5. kello 18.

Kallion laulajan ura on työvuosissa Suomen luterilaisen järjestö- ja herätysliikehistorian ennätys, yli 35 vuotta. Edelleen hänen työnsä jatkuu Suomen Raamattuopiston julistustyössä eri seurakunnissa. Laulava evankelista olisi varmaan osuva nimi Pertille.

MAINOS

Ohjelmisto sisältää laulavan kulkurin hengellisiä reissulauluja, eniten toivottuja, kuten Miksi Elän, Äidin rukous, Niin paljon saanut lahjaksi, Tunnetko tien, Vain kolme sanaa ja Herran siunaus sekä Tehtaan kirkossa.

Pertin mukana on muusikkoystävä ja rytmipelimanni Mikko Ohra-aho. Illan juontaa Anne-Mari Etula ja puheen pitää pastori Lasse Pesu. Vapaa pääsy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät