Ankkurit pesiskauteen 15 miehen voimin

62
Mainos[adrotate banner="3"]

Ankkurien superpesiskausi on ovella. Pelinjohtaja Matti Iivarisen mukaan treenikausi on mennyt suunnitelmien mukaan.

– Harjoituksia on pidetty Alajärvellä, Kuortaneella ja Lapualla. Peliringissä on mukana 15 miestä. Miehiä on sen verran hyvin, että voidaan kokeilla eri pelaajia peleissä. Joukkueesta on lähtenyt kokemusta, kun Ismo Ankkuri, Jukka Tuomisto, Tero Rantakangas ja Juha-Matti Matilainen eivät ole joukkueessa mukana.

MAINOS

– Uusina Ankkurit -superpesispelaajina aloittavat Oulun Liposta tullut Petrus Puputti sekä Ankkurien A-junioreista nousseet Santeri Särkinen ja Mikael Penninkangas. Viime kaudella myös A-pojissa pelannut Chakke Katajamäki pelasi jo viime kaudella superissa, selvittää Iivarinen.

Tavoite kahdeksan joukkoon

Iivarisen mukaan pelaajamateriaalilla ei joukkue juhli superissa.

– Lähdemme tavoittelemaan kahdeksan joukkoon pääsyä eli kohti ylempiä pudotuspelejä. Se vaatii onnistuneita pelejä ilta toisensa jälkeen. Ensin täytyy kilvoitella tiukasti ja sitten pyrittävä kääntämään pelejä voitoksi.

Pelinjohtajana jatkaa Matti Iivarinen. 2.pelinjohtajana toimii Toni Nevantakanen ja 3.pelinjohtajana on Keijo Pesu. Joukkueenjohtajana toimii Jari Juuti ja hierojana häärii Ville Saarenmaa.

Sarjakauden kynnyksellä pelinjohtaja Iivarinen toivoo yleisön kannustusta kaudella.
– Viime kaudella yleisö oli hyvin mukana kannustamassa joukkuetta kaudella. Toivottavasti yleisö on tukenamme myös alkavalla kaudella, toivoo Matti Iivarinen.

Viljo Sillanpää onnistui mainiosti kevään viimeisessä harjoituspelissä viime sunnuntaina.
Viljo Sillanpää onnistui mainiosti kevään viimeisessä harjoituspelissä viime sunnuntaina.

Ankkurit nappasi voiton kevään viimeisestä harjoitustottelusta viime sunnuntaina Kitrolla. Alajärvi – Seinäjoki päättyi 1-0 (2-2, 4-0). Kotijoukkueen tehomiehinä häärivät Viljo Sillanpää ja Sami Mikkolanaho.

Molemmat löivät kaksi juoksua mieheen. Mikkolanaho myös toi juoksun karkaamalla, kun vastustaja koppari pudotti pallon taktisesti.

Sarja alkaa 10.5. Silloin Ankkurit matkaa sarjan avausotteluun Koskenkorvalle. Ensimmäinen kotipeli pelataan Kitrolla helatorstaina 14.5. Vimpelin Vetoa vastaan. Heti sunnuntaina 17.5. vieraaksi Kitrolle saapuu Sotkamon Jymy.

Rami Puro

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa