3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kulttuuri- ja harrasteviikko nuorille ja perheille Alajärvellä

Alajärveläiset toimijat tempaisevat 8.-12.6. kulttuuri- ja harrasteviikon järjestämisessä niin nuorille kuin kaikille muillekin aiheista kiinnostuneille!
Nelimarkka-museossa avautuu Jan-Erik Anderssonin Bygga bo tänka – Rakentaa asua ajatella -näyttely 6.6.

Residenssitaiteilija Wesley Bergin ja hänen yhteistyökumppaninsa Conner McKissackin työpaja kaikille kiinnostuneille on luvassa perjantaina 12.6. Työpaja on piirustus- ja keramiikka-aiheinen.

MAINOS

Sirkustyöpajat Alajärven koulukeskuksessa järjestetään 8.6. Sirkustyöpaja nuorille kymmenvuotiaista ylöspäin ja se pidetään kello 13-15 ja toinen työpaja kaiken ikäisille on vuorossa kello 17-19. Työpajat on tarkoitettu aivan aloittelijoillekin ja työpajassa on mahdollisuus kokeilla ja tutustua akrobatiaan, ilma-akrobatiaan ja jongleeraukseen, yksipyöräisiä unohtamatta.

Hinta on vitosen, osallistujia otetaan 15 työpajaa kohden. Ennakkoilmoittautumiset on Anneli Paavolalle numeroon 040 7600 909. Työpajojen järjestäjänä on Alavoli/Sirkus.

Peli-ilta kutsuu kaiken ikäisiä perheineen Alajärven kaupunginkirjastoon keskiviikkona 10.6. kello 16 alkaen. Ilta jatkuu kello 19 saakka, mutta kirjastotoimenjohtaja Tarja Kyrönlahti lupaa, että käynnissä olevaa peliä ei tarvitse jättää kesken!

Illassa voi pelata tietokoneilla, Wii-konsolilla sekä useilla uusilla lautapeleillä, joita on kirjastoon hankittu reilusti lisää ja niitä on nyt myös lainattavissa!

Illan aikana on mahdollista tutustua myös shakin ja bridgen saloihin – mukana ovat opastajat Seinäjoen shakkikerhosta sekä Järviseudun bridgekerhosta.

Liikkumaan pääsee keskiviikkona 10.6., kun Ojajärvellä koittaa liikuntatapahtuman aika! tapahtuma on järjestetty jo muutaman kerran ja se on saavuttanut mukavan suosion! Liikuntasihteeri Kirsti Kivelä kertoo, että mukaan voi lähteä koko perheen voimin kiertämään Ojajärven ympäri kävellen, juosten tai pyöräillen kello 18 alkaen. Lähtöpaikka on osoitteessa Ojajärventie 185, Alajärvi.

Reitin pituus on noin seitsemän kilometriä. Kierroksen voi tehdä yhdessä porukan mukana tai omaan tahtiin. Vauhti ei ole tärkeintä, vaan virkistyminen. Reitillä pääsee liikkumaan myös esim. rattaiden kanssa.

Tapahtumassa on ilmainen lastenhoito. Kesport esittelee liikuntatuotteitaan. Arpoja on myynnissä tapahtuman ajan. Kierroksen päätteeksi on mehutarjoilu ja arvontaa kaikkien osallistuneiden kesken. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Järjestäjänä toimii Luoma-ahon kyläyhdistys ry. Yhteistyössä mukana on Alajärven Latu Ry, Nordea, Alajärven vapaa-aikatoimi liikuntapalvelut, APU24 ja Punainen Risti.

Kursseilta uutta oppia!

Vapaa-aikaohjaaja Oskari Viitakangas kertoo, että viikolle on saatu mahdutettua mukaan myös kolme kiintoisaa kurssia, joihin idea on saatu nuorilta tai muilta alajärveläisiltä.

Kamera/kuvaus kurssi on pidetty aikaisemminkin ja se vastaanotettiin innolla, nyt mukaan pääsee jälleen kymmenen osallistujaa maanantaina 8.6. kello 17-20.
Paikka on Alajärvellä veneranta, keskusta Hoiskontie. Kurssi toteutuu jos on kymmenen osallistujaa, hinta on 30 euroa per osallistuja. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 1.6. Järjestäjänä on Alajärven nuorisopalvelut.

Jousiammuntakurssi järjestetään tiistaina 9.6. kello 17-20. Paikka on Alajärvellä veneranta, keskusta Hoiskontie. Kurssi toteutuu jos on kymmenen osallistujaa, hinta 30 euroa per osallistuja. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 1.6. ja järjestäjinä toimivat Alajärven nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut, Kipinäkota.

Melontakurssi pidetään torstaina 11.6. kello 17-20 Alajärven venerannassa, keskusta Hoiskontie. Kurssi toteutuu jos on kymmenen osallistujaa ja hinta on 30 euroa per osallistuja. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 1.6.
Järjestäjinä kurssilla ovat Alajärven nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut, Kipinäkota.

Lisätietoja kursseista saa ja ilmoittautumiset voi tehdä Oskari Viitakankaalle 044 297 0271 tai oskari.viitakangas@alajarvi.fi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät