-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Kone- ja puutarhapäivät käynnistyvät Alajärvellä

Kaupan Kehittämisryhmän uusin tapahtuma Kone- ja Puutarhapäivien muodossa pidetään nurmikoiden jo lupaavasti vihertäessä, eli huomenna perjantaina ja lauantaina 15-16. toukokuuta.

Ari Ahvenlampi kaupan kehittämisryhmästä kertoo, että Alajärvellä on jo pitkään mietitty sitä, että keväältä puuttuu jokin vetovoimainen tapahtuma. Kone- ja puutarhapäivät istuvat tähän saumaan loistavasti!

MAINOS

Tapahtumassa on mukana laajasti asian omakseen tuntevia kaupan kehittämisryhmän yrityksiä, joista luonnollisesti iso osa sijaitsee sisääntulotiellä, mutta eivät suinkaan kaikki! Esimerkiksi Halpa-Halli räväyttää tuolloin alkuun Hintapommipäivät, jotka käynnistyvät huomenna ja jatkuvat koko viikon.

Kone- ja Puutarhapäivien merkeissä Halpa-Hallissa vietetään puutarhamyymälän kevään virallisia avajaisia ja tarjonta on parhaimmillaan.

Keskustan alueelta mukana tapahtumassa on mm. Japo, jonka toimitusjohtaja Toni Harjula kertoo Japolla olevan kodinkoneisiin liittyviä huipputarjouksia.

Hannu Ahola S-raudasta kertoo, että heillä huomenna konepuolella esittäytyy Jonsered ruohonleikkurit tasoleikkureista robotteihin, puutarhajyrsimet, trimmerit ja pensasleikkurit sekä monenlaista muuta.

valikoimista esitellään myös uutena Ryobi -tuotteet, joista löytyy niin tasoleikkuria kuin trimmeriäkin sekä kiinnostavana uutuutena akkukäyttöinen moottorisaha, jolla oikeasti tekeekin jo jotain!

– Yhdellä akulla voi sahata 20 senttiä halkaisijaltaan olevia puita 200 kappaletta. Metsurin kone tämä ei ole, vähemmässä käytössä mainio, Ahola kertoo.
lauantaina S-raudassa on vuorossa heppapäivä, kun Jamilta saapuu opiskelijoita parin hevosen kanssa ja lapset pääsevät ratsastamaan! Tarjolla on mehua ja keksejä ja puutarhamyymälässäkin on tuolloin valikoimat terävimmillään!

Saarenpää Oy:ssä puolestaan tempaistaan isommassa määrin huomenna. Jukka Peltokangas kertoo, että paikalle saapuu IKH -pörinäkiertue, jonka kautta saadaan laajasti testiin pienkoneita – halkomakonetta, sirkkeliä, ruohonleikkuria ja monenmoista muuta.

Koneita ihmetellessään asiakkaat voivat nauttia munkkikahvit. Lauantaina markkinameininkiä jatketaan kovin tarjouksin.

Kymppiosilla suunnitelmat tapahtuman suhteen menivät aikataulutuksen vuoksi uusiksi ja Heikki Nuolikoski harmittelee, kun suunniteltua naisille suunnattua päivää ei nyt tähän väliin voitu toteuttaa. Mutta idea tulee toteutumaan myöhemmin.

Kymppiosissa markkinameininkiin lähdetäänkin nyt tuttuun systeemiin luottaen: riittävän kovilla tarjouksilla niin öljyistä, akuista kuin muustakin tarpeellisesta.

Myös Rautia on markkinameiningissä mukana omine tapahtumineen ja kovan luokan tarjouksineen, joten kaikkien koneista ja puutarhasta kiinnostuneiden kannattaa nyt todella lähteä liikkeelle loppuviikon aikana.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät