3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Nyt liikkumaan -kampanjassa loppukirin aika!

Torstai-lehden ja yhteistyökumppanien; Kesport Alajärven, Paletti Sportin Kyyjärveltä, Fitnesspalvelu Karoliinan Vimpelistä, K-Supermarket Alajärven, FitFactoryn Alajärveltä, S-Market Alajärven ja Alajärven kaupungin yhteinen liikuntakampanja ”Nyt liikkumaan” on kääntymässä loppusuoralle ja on kirin paikka!

Kampanja käynnistyi 1.4. ja se päättyy toukokuun lopussa sunnuntaina 31.5. Kampanjan päätyttyä laske yhteen pisteesi ja palauta kampanjakorttisi joko Torstai-lehden toimistolle Alajärvelle tai mihin tahansa yhteistyökumppanillemme perjantaihin 5.6. mennessä, niin olet mukana huikeiden palkintojen arvonnassa!

MAINOS

Arvonnassa jokainen liikkumalla ansaitsemasi piste on yksi arpa, joten mitä enemmän olet liikkunut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa.

Suorituskortti kannattaa kuitenkin palauttaa, vaikka pisteitä ei olisi paljon kertynytkään, sillä hyvällä onnella voit silti olla onnettaren suosikki!

Lisää pisteitä ehtii myös vielä kerätä, kunhan laittaa töppöstä toisen eteen!

Nyt Liikkumaan -kampanjan arvontapalkinnot!

Tässä kaikkien osallistujien kesken arvottavien palkintojen lopullinen arpajaisluettelo!
Torstai-lehti: Yksi (1) kappale 500 euron arvoinen lahjakortti.
K-Supermarket: Viisi (5) kappaletta 20 euron arvoisia lahjakortteja Eden salaattibaariin.
Kesport Alajärvi: Viisi (5) kappaletta 20 euron arvoisia lahjakortteja.
Alajärven Kaupunki: Viisi (5) kappaletta viiden kerran uimahallilippuja.
Paletti Sport Kyyjärvi: Viisi (5) kappaletta 20 euron arvoisia lahjakortteja.
Fitnesspalvelu Karoliina Vimpeli: Yksi (1) pääpanta logolla (arvo 17 euroa), yksi (1) neljän kerran sarjalippu jumppiin (arvo 24 euroa), kaksi (2) viiden kerran sarjalippua jumppiin (arvo 30 euroa/lippu). Liput käyvät kaikille tunneille, eli voittaja voi käydä kokeilemassa eri lajeja.
S-Market Alajärvi: Kaksi (2) kappaletta 50 euron arvoista tavarapalkintoja.
FitFactory, Alajärvi: Yksi (1) 55 euron arvoinen liikuntapassi kaikille ryhmäliikuntatunneille sekä yksi (1) henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja kuntosaliohjauskerta (arvo 79 euroa).


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät