Kevään ylioppilaat!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kevään 2015 uusien ylioppilaiden nimet ovat nyt selvillä!

Lappajärven lukio:
Heijari Juho, Hernesniemi Eeli, Hernesniemi Eetu, Kangastie Topias, Koskipuisto Emilia, Kujala Johanna, Kuoppala Jenni, Luoma Daniel, Luoma Jesse, Lätti Alisa, Pölönen Jenna, Rauhala Emmi-Lotta, Saariaho Jussi, Salonpää Annika, Savola Juulia, Savola Mikael, Toivonen Sami, Viita-aho Miko, Viita-aho Roni, Viitala Essi, Väkeväinen Juho, Ylipelkola Kirsi ja Övermark Joakim.

MAINOS

Kuortaneen lukio ja urheilulukio:
Aho Julia, Kuortane, Ala-Hynnilä Janne, Kuortane, Autio Riikka, Lappajärvi, Eloranta Jenni, Vihti, Etelämäki Tiia, Kuortane, Haarajärvi Annika, Kuortane, Hakala Laura, Eura, Halonen Jussi, Kuortane, Hautamäki Julius, Kuortane, Hietaharju Lauri, Kannonkoski, Hurskainen Jenna, Hollola, Isosaari Maiju, Seinäjoki, Joensuu Jasmi, Kuortane, Järvelä Kaislakerttu, Soini, Järvenpää Pihla, Tampere, Kaislasalo Samuli, Forssa, Kaski Marena, Kuortane, Kenkkilä Sonja, Ilmajoki, Keski-Heikkilä Krista, Kuortane, Keskinen Taija, Seinäjoki, Kivenmäki Aino, Kuortane, Kivimurto Iida-Emilia, Savonlinna, Kriikkula Ida, Soini, Kutinlahti Karri, Seinäjoki, Laine Aapo, Kristiinankaupunki, Lassila Elli, Kuortane, Latvala Taru, Kuortane, Lautanen Antti, Kyyjärvi, Lindholm Reetta, Vihti, Mustakangas Johanna, Kalajoki, Ojala Juulia, Kauhava, Oksala Kaisa, Seinäjoki, Peltoniemi Nuppu, Kaustinen, Pesola Laura, Reisjärvi, Rantala Anna, Jyväskylä, Ruuska Katri, Kouvola, Sippola Julia, Kuortane, Stevander Fanni, Kuortane, Takamäki Henri, Kuortane, Takanen Lassi, Kuortane, Toivanen Lotta, Kokkola, Tuisku Sonja, Seinäjoki, Valkjärvi Reetta, Hollola, Viinikka Aleksis, Kuortane, Viitasuo Ella, Lahti, Väisänen Jonne, Savonlinna, Yli-Hynnilä Anna, Kuortane ja Yli-Mäenpää Jonna, Vaasa.

Vimpelin lukion:
Anttila Sanna, Arvola Ville, Harju Minttu-Emilia, Kaunisto Senni, Laitila Jere, Lapinkorpi Roosa, Lehto Eerika, Mäkelä Reetta, Niemi Aleksi, Pyhälahti Jenna, Salmi Ninni, Shemeikka Iida ja Vesala Juho.

Alajärven lukio:
Ala-Mattinen Emma, Anttila Tessa, Borisov Jiska, Fräntilä Julia, Haukka Riku, Heiskanen Katriina, Hietamäki Hilla, Honkaniemi Lauri, Honkola Hilja, Hänninen Jussi, Hänninen Maiju, Joensuu Eero, Joensuu Jesse, Jokiniemi Julia, Kaartunen Aaro, Kataja Santeri, Katajamäki Chakke, Keisala Timo, Kivikangas Nooa, Koivulampi Maija, Koskela Tiina, Kotala Veera, Lager Oskari, Lahtinen Charlotta, Latvala Julius, Lehtonen Joel, Leppäaho Nikolai, Marjamäki Jonna, Marjomäki Mikael, Mattila Silja, Mertaniemi Anni, Myllyaho Jaana, Niskakangas Jenna, Nurmela Laura, Peltola Annika, Peltola Noora, Penninkangas Mikael, Penninkangas Roosa-Maria, Pesonen Niko, Pihlajamäki Sonja, Pitkäkangas Anni (kahden tutkinnon suorittaja/Jami), Pohjosmäki Jenna, Puronhaara Petra, Pyhältö Miko, Rantakangas Penjami, Rantala Rosa, Salenius Selina, Siirilä Manu, Sikkilä Jemina, Sillanpää Niko, Sillanpää Valtteri, Soukka Saska, Särkinen Santeri, Taipalus Sanni, Toivola Dmitri (kahden tutkinnon suorittaja/Jami), Uurinmäki Piia, Viirumäki Petra, Vähälä Noora, Vähäsoini Natalia, Välisaari Konsta, Yli-Kesäniemi Kalle ja Ylä-Pöntinen Antti.

Kaustisen musiikkilukio, alueemme uudet ylioppilaat:
Ahde Maria, Lappajärvi, Lumiaho Maija, Evijärvi, Sillanpää Jussi, Kuortane, Takala Olli, Lappajärvi, Turpeinen Pertti, Kyyjärvi, Viertamo Tiina, Karstula ja Viitala Maarit, Perho.

Ähtärin lukio:
Hannonen Merituuli, Hautoniemi Taavi, Hyvölä Mikko, Hyvösaho Aaro, Härkönen Kati, Jousmäki Essi, Kallio Wilma, Kangas Miika, Kankaanpää Mari, Kautonen Noora, Kela Otto, Kivelä Niina, Korri Emma, Kukkeenmäki Karoliina, Lampila Eerika, Minkkinen Pinja, Mäenpää Taneli, Määttä Lotta, Niemi Taavi, Nyyssölä Taneli, Peltokangas Noora, Poukka Julia, Rannila Matias, Riekko Timo, Riihimäki Helka, Rinne Sara, Ruha Eemeli, Salo Elina, Seppälä Marko, Ström Jenni, Telatie Ville, Toivola Jenna, Toukola Tiia-Riina, Tuira Emilia, Tynjälä Henna, Valkeejärvi Iiro, Verlin Tiia, Vilponen Riina. Kaksi ylioppilasta ei halua nimeään julkaistavaksi netissä.

Perhon lukio:
Arkkukangas Repekka, Hertteli Mattiina, Hietaniemi Konsta, Huhtinen Aaro, Huopana Taru, Hytönen Milla, Kivijärvi, Jylhä Linda, Jylhä Roope, Kivelä Joonatan, Komaro Jessica, Joutsa, Kuusjärvi Aleksi, Leväniemi Emilia, Louhula Minna, Paananen Ilari, Pohjonen Sanna, Kivijärvi, Puoliväli Ella, Tamminen Elias ja Tuukkanen Merja, Kyyjärvi.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja Perhon lukio, yhdistelmätutkinto: Alanko Jonne, riistapainotteinen ympäristönhoitaja ja yo, Perho, Harmaala Amanda, hevosenhoitaja ja yo, Kokkola, Hollanti Janne, riistapainotteinen ympäristönhoitaja ja yo, Pihtipudas ja Pohjonen Antti, riistapainotteinen ympäristönhoitaja ja yo, Perho.

Sotungin lukio Vantaa:
Mira Korhonen.

Karstulan lukio:
Antinaho Henrietta Miina Marita, Hietala Maria Annika, Hokkanen Janne Matias, Humppi Jyri Johannes, Hyvönen Juho Esa Kristian, Jokinen Marika Jasmin, Kajuutti Emma Anniina, Kinnunen Petteri Markus, Kronqvist Ida Josefina, Kuivala Emilia Jaana Marianne, Laitinen Taneli Tapio, Laitinen Topias Ville Eerikki, Lampinen Venla Matilda, Liimatainen Jessica Irene, Löytönen Matti Johannes, Muhonen Jouni Juhani, Oksanen Juulia Karoliina, Poikonen Heidi Ilona, Saarenketo Emilia Karoliina, Saarinen Niko Petteri, Salmi Aleksi Johannes, Saukko Ville Santeri ja Sorsamäki Ella Maria.

valmis

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa starttaa lasten pesiskoulu
Seuraava artikkeliEtelä-Pohjanmaalla tulee olla itsenäinen käräjäoikeus