RJ-kattoturva myy ja asentaa rännit sekä kattoturvatuotteet

Mainos[adrotate banner="3"]

RJ-kattoturva on huhtikuussa Alajärvellä perustettu sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden asennuksiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Toimenkuvaan kuuluvat myös kattojen pesu ja pinnoitustyöt.

Yrittäjinä ovat alalla pitkään työskennelleet Jouni Anttila ja Reijo Humalajoki. Jounilla alan töistä on jo 20 vuoden kokemus ja Reijollakin useita vuosia. Yrittäjät toimivat itse niin myynnin kuin asennuksenkin parissa, mikä takaa asiantuntevan palvelun suunnittelusta asennukseen asti.

MAINOS

Tuotteina käytetään laadukkaita kotimaisia Tika:n tuotteita. – Olemme niin varmoja työmme laadusta, että annamme työllemme kolmen vuoden kirjallisen asennus ja materiaalitakuun, yrittäjät lupaavat.

Yrittäjiksi miehet päättivät ryhtyä, koska molemmilla oli aina ollut haave yrittäjyydestä ja kun kysyntää tuli, päätettiin huutoon vastata. Ensimmäiset kuukaudet yrittäjinä ovatkin osoittaneet että tilausta yritykselle on, mutta toki kaikki uudetkin asiakkaat ovat tervetulleita. Tarjouksia kannattaakin kysyä rohkeasti!

Toimialueena yrityksellä on lähinnä Etelä- ja Keski-Pohjanmaa sekä Keski-Suomi, mutta käytännössä koko Suomi. Asiakkaiksi ovat tervetulleita niin yksityiset kotitaloudet kuin yritykset ja kunnatkin.

Alan töitä tehdään kautta vuoden, jopa kovilla pakkasilla, mutta sesonki on yleensä syksyllä. Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden kunto pitäisikin tarkastaa säännöllisesti vuosittain, sillä joissain tilanteissa ne voivat mennä huonoon kuntoon nopeasti, kun taas toisissa paikoissa kestävät hyvin pidempäänkin.

Tiilikattojen sammaloitumisongelmaan taas tuo useiksi vuosiksi avun tehokas pesu ja sen päälle laitettu suojapinnoite.

Yritystoimintaan on suunnitteilla liitettäväksi myös muita palveluja, joista yrittäjät kertovat lisää myöhemmin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliHelluntaiseurakunnan leirikeskuksessa Iisakissa valmistumassa uusi päärakennus
Seuraava artikkeliSuosittu lasten päiväleiri tuo taidetta ja tanssia alkukesään