-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

JPK:n päätösjuhlissa rokkia ja pokaalien loistetta

JPK:n väki kerääntyi viime keskiviikkona jäähallille kauden päätösjuhliin. Tarjoilut maistuivat niin junnuille kuin taustajoukoillekin.

Illan yllätysesiintyjänä oli alajärveläinen RM-bändi, joka sai yleisön laulamaan mukana ja vaatimaan vielä lisääkin! Tilaisuudessa palkittiin jokaisesta junnujoukkueesta vuoden sisupelaaja, vuoden kehittyjä ja vuoden pelaaja.

MAINOS

JPK:n juniorivalmennuspäällikkö Ismo Siren totesi kuluneen kauden olleen menestyksekäs monella tapaa. Harrastajamäärä kasvoi ja junnujoukkueet pärjäsivät loistavasti isojen seurojen mukana. Siren kiitti pelaajien ja valmentajien lisäksi kaikkia taustajoukkoja vanhemmista sponsoreihin.

JPK:n puheenjohtaja Petri Koskenmäki kertoi kiekkoväelle historiallisia uutisia JPK:n omista kasvateista. Peräti kolme -99-syntynyttä B-junioria on päässyt liigaseurojen harjoitusrinkiin! Otto Latvala Hämeenlinnan Pallokerhoon, Eetu Mäkelä Tampereen Ilvekseen ja Santeri Kari Vaasan Sportiin. Kari tuli valituksi myös HPK:hon, mutta valitsi Sportin.

Lisäksi JPK-99 –joukkueessa pelanneista muualta tulleista pelaajista vielä kuusi muutakin poikaa on napattu isojen seurojen riveihin. –Ja tämä on varmasti vasta alkua, Koskenmäki kannusti paikalla olleita junioreita, JPK:sta voi ponnistaa vaikka mihin asti.

Päätösjuhlassa palkitut:
Vuoden JPK-lainen Jan Kujala.
Vuoden kehittyjä: -99 Oskari Koskenmäki, -01 Niko Hautakangas, -02-03 Viljami Hauta-aho, -05-04 Sofia Kari, -05-04 Sampo Mäntyniemi, -06 Jesse Kotipelto ja -07 Julius Rintala.
Vuoden sisupelaaja: -99 Paavo Kiviaho, -01 Aatu Saikkonen, -02-03 Tommi Härkönen, -05-04 Juuso Vesala, -05-04 Matti Herrala, -06 Samuel Särkijärvi ja -07 Olivia Niukkanen.
Vuoden pelaaja: -99 Lauri Männistö, -01 Elmeri Marjomäki, -02-03 Joni Vesala, -05-04 Joni Vesala, -05-04 Samuel Siren, -06 Oskari Halla-aho ja -07 Eevertti Kantanen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät