1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Kyyjärvelle ja Kuortaneelle valtionavustusta liikuntapaikkarakentamiseen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt avustusta liikuntapaikkarakentamiseen 1,6 miljoonaa euroa. Avustusta myönnettiin yhteensä 28 hankkeelle. Avustushakemuksia tuli 41.

Aluehallintovirasto tekee päätökset hankkeista, joiden kustannukset ovat enintään 700000 euroa. Tätä suuremmista hankkeista avustuspäätöksen tekee opetus- ja kulttuuriministeriö aluehallintoviraston lausunnon perusteella.

MAINOS

Suurempiin liikuntapaikkahankkeisiin ministeriö on jo aiemmin tänä vuonna myöntänyt yhteensä 3050000 euroa neljälle hankkeelle Länsi- ja Sisä-Suomen alueella.

Aluehallintovirasto pitää tärkeänä, että avustusta saaneet hankkeet edistäisivät aktiivisen ja säännöllisen liikuntaharrastuksen syntymistä. Etusijalla ovat koulujen yhteyteen ja asuinalueille sijoittuvat lähiliikuntapaikat ja muut eniten käytetyt liikuntapaikat kuten liikuntahallit sekä urheilu- ja pallokentät.

Etelä-Pohjanmaalla avustusta sai mm. Kuortaneen kunta urheilukentän peruskorjaukseen 95000 euroa. Keski-Suomessa avustuksen saajiin kuuluu Kyyjärven kunta, joka sai Nopolan koulun liikuntasalin laajennukseen 57000 euroa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät