JPK-05-04 keilaillen kesälaitumille

Mainos[adrotate banner="3"]

Alvariinissa keilat kaatuivat ja herkut maistuivat, kun JPK-05-04 kokoontui kauden päättäjäisiinsä. Paikalla olivat lähes kaikki menneellä kaudella joukkueen riveissä pelanneet pojat ja tytöt.

Keilailun ja syömisen jälkeen jokaiselle pelaajalle jaettiin pokaali ja annettiin positiivinen palaute kauden otteista.

MAINOS

Valmentajat summasivat yhteen loistavasti menneen kauden ja kannustivat liikkumaan kesän aikana. Kauden aikana JPK-05-04 pelasi tasapäisesti ikäluokkansa kovimpia joukkueita vastaan ja vei osaltaan edelleen JPK:ta maailmankartalle.

Tulevalle kaudelle aletaan tosissaan valmistautumaan heinäkuun lopussa Piispalan leirillä. Kesäharkat pyörivät jo jalkapallon ja koordinaatioharjoitusten merkeissä.

Tuleva kausi tuo mukanaan muutoksia joukkuemäärissä, sillä nyt tulille lähtee kolme joukkuetta. Yksi osallistuu -03-sarjaan ja kaksi -04-sarjaan. Syyslomalle on suunnitteilla iso junnukiekkotapahtuma, jonne on tulossa maamme kärkijoukkueita.

Joukkue haluaa kiittää menneestä kaudesta sponsoreitaan, jotka mahdollistavat sen, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa.

JPK-04-05 -joukkueita ovat tukeneet kaudella 2014-2015 seuraavat yritykset: Norelcom, Kantakaivu, Alajärven Rengashuolto, Kh-Koneet, Jita, Kesport Alajärvi, Peltisepänliike Arto Turja, Alajärven Apteekki, Saltex, Finnlamelli, Neste Alajärvi, Kymppiosat, Alajärven Autokoulu, Autoyhtymä Mertaniemi, Lähitapiola, Kopar, Rinteen Putki, Kotipizza, Tuomas Friman, Alumech, Vimpelin Voima, Wilke.

MAINOS
Edellinen artikkeliSinileväseuranta alkoi Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen alueella
Seuraava artikkeliHautakylän Lastenleiri odottaa!