-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Hautakylän Lastenleiri odottaa!

Kesän odotetuin ja hauskin lastenleiri Soinissa järjestetään 2-5.7. Hautakylän koululla osoitteessa Kylätie 127, 63890 Hautakylän.

Leirillä on joka päivä menoa ja meininkiä! On pelejä ja leikkejä! Leiri alkaa 2.7 ja kello 12 eteenpäin voi tulla paikalle ilmoittautumaan ja pystyttämään omaa telttaa. Leirille mukaan tarvitset: Lämmintä vaatetta, uimavarusteet, raamatun ja kaksi euroa kioski rahaa.

MAINOS

Erityinen leiriteema tänä vuonna on ”Olet rohkea” ja tämä ajatus tulee esille Efesolaiskirjeen kuudennessa luvussa, jossa puhutaan Jumalan taisteluvarustuksesta. Tästä leirin teema nousee esille: Uskallamme elää rohkeasti, kun olemme Jumalan kanssa oikeassa suhteessa!

Perjantaina 3.7 kello 17 alkaen, kaikille avoin leiri-ilta. Leiri-illan aikana hauskaa tekemistä yhdessä, myös leirikioski palvelee, halvoilla hinnoilla!

Perjantain avoin leiri-ilta jatkuu kello 19 iltatilaisuudessa, jonne kaikki vanhemmat, perheenjäsenet, soinilaiset ja kesälomalaiset ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuuden lopuksi makkaran paistoa ja kahvittelua yhdessä.

Lauantaina leirillä on ”Leiri Olympialaiset” jossa piisaa touhua ja seikkailua. Kaikki leiriläiset saavat lahjan, ja totta kai, voimme todeta: ”ruoka on hyvää ja sitä piisaa”. Leiri lähestyy loppuaan sunnuntaihin tultaessa ja kello 12 onkin jo leirin purku ja kello 13 yleinen päätöstilaisuus, johon kaikki ovat tervetulleita!

Leirille voi myös vain tulla käymään, vaikkapa vain yhdeksi päiväksi, päivämaksu on kymmenen euroa, johon sisältyy ruuat, ohjattu toiminta sekä materiaalit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät