-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Tiekirkkosielunhoitajia koulutetaan tänään

Suomen suveen liittyy vetoavasti tiekirkot. Alajärven Gabrielin kirkko avaa ovensa 10.6 – 16.8. välisenä aikana. Kirkko on auki sunnuntaista perjantaihin kello 11-18 ja lauantaisin kello 11-16. Kuinka upea palvelun ja kohtaamisen paikka tiekirkko voikaan olla!

Nyt viritellään uutta palvelumuotoa tiekirkkotoimintaan, eli tiekirkkosielunhoitajat. Kyseessä on täysin vapaaehtoinen kohtaamisen mahdollisuus koulutettujen ja luottamuksellisten kuuntelijoiden kanssa. Tätä toimintaa valmistellaan nyt koulutuksen merkeissä.

MAINOS

Sinä, joka koit sydämessäsi piston ja halun palvella kyseisellä tavalla, tule Kirkontuvalle oppiin tänään torstaina 4.6. alkaen kello 18. Paikan päällä sielunhoidosta alustuksen pitää Ritva Leppäaho.

Tiekirkkotoiminnasta ja sielunhoitotehtävästä kertoo yhdyshenkilö Tiina Paalijärvi. Kahvit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät