Koko perheen musiikki- ja kesäteatteri-ilta Hoiskon maamiesseuralla

Mainos[adrotate banner="3"]

Pian saadaan selville kenen tyttöjä sitä oikein ollaan! Nelimarkka-sukuseuran näytelmäryhmä Käkkärämänty esittää historiallisen ”Olenko minä isäni tyttö”-näytelmän uusinnan 23.6 kello 18.

Esitys pohjautuu 1800-luvun alussa eläneen ja Alajärven kirkon kappalaisena toimineen Jacob Cuhlbergin ja hänen ainoan henkiin jääneen poikansa Johan Erikin ”Erkin” värikkäisiin elämänvaiheisiin.

MAINOS
hoisko
Koululaiset osallistuivat keväällä Vimpelin hyvinvointimessuille. Arpojen myynnin lomassa he taikoivat monelle vierailijalle upean hiuskampauksen. Kuvassa opettaja Leena Kamunen.

Musiikki -ja teatteri-ilta järjestetään Hoiskon koulun toimesta ja se on osana heidän yrittäjyysprojektiaan, jossa koululaiset ovat osoittaneet kiitettävää ahkeruutta ja luovuutta – esimerkkinä Het Letti-tempaus, joka sai hurjan suosion.

Koulun oppilas- ja henkilökunta on myynyt kevään aikana runsaasti arpoja, joilla on ollut mahdollisuus voittaa sukukirjoja sekä lippuja esitykseen.

Arpajaistuotto tullaan käyttämään koulun toiminnan kehittämiseen ja viihtyvyyden luontiin, josta oppilaskunta on itse päättämässä. Lipun hinta on 10 euroa ja niitä voi vielä tilata ennakkoon numerosta 044 2970362. Lipunmyynti aloitetaan paikanpäällä tuntia ennen esitystä. Alle 16-vuotiaat saavat osallistua ilmaiseksi.

Tue Hoiskon koululaisten yrittäjähenkisyyttä ja vietä unohtumaton ilta järven läheisyydessä kauniilla Hoiskon maamiesseuralla. Musiikista illan aikana vastaa paikallinen Veronica-tyttöbändi, johon kuuluvat Siru Pitkänen, Katariina Sillanpää, Sofianna Peura ja Laura Takala. Väliajalla nautitaan kesäkahvit Hoiskon koulun vanhempainyhdistyksen tarjoilemana.

Näytelmän rooleissa tullaan näkemään seuraavat henkilöt: Martti Penttilä, Tuija Matintupa, Topi Kokko, Kirsi Mattila, Pentti Jukantupa, Laura Takala, Viljami Haavisto, Hanna Matintupa ja Mari Hautala. Laulajana on Anu Ahonen ja säestys tapahtuu viululla Siru Pitkäsen toimesta. Äänentoistosta vastaa Jukka Ketonen.

Näytelmän on käsikirjoittanut Eero Ojajärvi ja hienosta ohjaajan työstä saadaan kiittää Keijo Lahdenmäkeä.

Roosa Linnanmäki

Hoiskon koulun yrittäjyyskasvatukseen liittyvää hanketta ovat merkittävästi tukeneet yllä mainitut yritykset.
Hoiskon koulun yrittäjyyskasvatukseen liittyvää hanketta ovat merkittävästi tukeneet yllä mainitut yritykset.
MAINOS
Edellinen artikkeliNyt liikkumaan! -kampanjan arvontavoittajat selvillä!
Seuraava artikkeliAnkkurien A-tytöille kultaa!