-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Ankkurien A-tytöille kultaa!

Power-cup järjestettiin jo 31. kerran. Tällä kertaa pelikaupunkina oli Vaasa. Neljän päivän maailman suurimpaan nuorten lentopallotapahtumaan osallistui lähes 8000 pelaajaa. Mukana turnauksessa oli 876 joukkuetta.

Aurinkoisen tuulinen sää toivotti juniorit pelaamaan Vaasaan. Kotimaisten joukkueiden lisäksi pelaajia turnaukseen saapui myös Latviasta, Venäjältä ja Virosta. Pelaajia varten monitoimiviheriölle oli rakennettu 287 pelikenttää Laihian Lujan toimesta. Vaasan Kiisto toimi kisojen pääjärjestäjänä.

MAINOS

Ensimmäistä päivää sävytti pelaajien huoli säätilanteesta. Osa peleistä oli jouduttu vesilammikoiden vuoksi siirtämään varakentille. Torstaina ja perjantaina sää oli aurinkoinen, mutta tuulinen. Lauantain iltapäivällä sade poikkesi pelaajien vieraana iltapäivän ajan. Onneksi sunnuntaina sää oli poutainen. Tuuli teki tepposia joukkueille. Pelien taso laski välillä kovastikin, mutta olosuhteet ovat samat ulkoturnauksissa kaikille.

Kisojen avajaiset pidettiin Vaasan torilla. Miesten maajoukkueen esittäytymisen lisäksi avajaisissa esiintyjinä olivat Kasmir ja Standard Time. Lauantain Jaffa-discossa esiintyivät Kasmir ja Mikael Gabriel.

Jakelualueen seuroista Ankkurien A-tytöt loistivat, sillä nuoret naiset ottivat komeasti kultamitalit Nurmon Jymyn ottaessa hopeaa.

Muut Ankkurien sijoitukset: C-pojat 22. , D-pojat 15., D-pojat tsemppi AA sininen 8., AA keltainen 22., F-pojat AA keltainen 6., AA sininen 8., C-tytöt AA -00 21., AA -01 25., D-tytöt tsemppi AA sin 4., AA-kelt. 18., E-tytöt 18., F-tytöt 34.

Soinin Tiikerien D-tytöt sijoittuivat D-tyttöjen sarjassa hienosti sijalle 18, KuLePa oli 12. SoTin C-tytöt pelasivat sijalle 31.

Rami Puro

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät