1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Alajärven venerannassa päästiin tutustumaan jousiammuntaan ja melontaan

Piia Rajala ohjaamassa jousiammunnan ja melonnan kursseja Alajärven venerannassa 11.6.
Piia Rajala ohjaamassa jousiammunnan ja melonnan kursseja Alajärven venerannassa 11.6.

Muutaman viikon takaisella harraste-ja kulttuuriviikolla päästiin tutustumaan melonnan ja jousiammunnan alkeisiin. Torstaina 11.6. järjestettiin alkeiskurssi, joka kesti iltaan saakka. Tapahtuman järjesti nuoriso- ja vapaa-aikatoimesta tutut Oskari Viitakangas ja Kirsti Kivelä.

melonta3

Jousiammunnassa osallistujia oli tänä vuonna kuusi ja melonnassa kahdeksan henkilöä. Kursseilla ohjaajana toimi luonto-ja elämyspalveluita Kipinäkota-yrityksessään tarjoava Piia Rajala.
Melonnasta kiinnostuneiden on mahdollista osallistua tänään 21.6. kello 18 alkavaan aloittelijoiden melontaretkeen, joka alkaa Kivitipun rannasta.

MAINOS

-Näillä keleillä uskaltaa varmasti se kaikista kokemattominkin lähteä nauttimaan rauhallisesta luonnosta, Piia toteaa. Vielä ehdit ilmoittautumaan mukaan. Lisätietoa tästä ja tulevista kesän retkistä saat numerosta 0405954952.

-Nautiskelijan melontaretkellä aloitetaan ihan melonnan alkeista eli siitä kuinka kanoottiin mennään, kuinka siellä istutaan, kuinka melotaan ja mitä tehdään silloin, jos kanootin onnistuu kaatamaan. Kaatuminenkin on ihan turvallista kun se aluksi opetellaan kuivaharjoitteluna oppaan johdolla. Kanoottimme ovat leveitä perhekanootteja jotka ovat vakaita meloa, Piia kertoo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät