-4.8 C
Alajärvi
sunnuntai 29.1.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Peltomäki Suomen joukkueeseen Universiadeihin

Ankkurien keihäänheittäjä Sami Peltomäki on valittu Suomen joukkueeseen opiskelijoiden Universiadeihin Koreaan. Kisat käydään vajaan kahden viikon aikana 3.-14.7 Gwanjussa.
Universiadeihin voivat osallistua 1987-1992 syntyneet urheilijat, joilla on opiskelupaikka oppilaitoksessa. Suomen joukkueeseen on valittu 14 urheilijaa, joista Peltomäki ainoana miesten keihäänheittoon. Naisten kisaan on lähdössä kaksi suomalaisheittäjää.
Miesten keihäänheiton karsintaraja on 78 metriä. Sami on heittänyt rajan yli viime vuonna. Ennätys viime vuodelta on 80,36. Tänä suvena keihäs on lentänyt 77,68.
-Oma tasoni on ollut tänä kesänä varsin tasaista. Lisämetrit ovat pienestä kiinni. Vauhtijuoksu pitää saada kulkemaan paremmin. Korean kisassa Sami kertoo omaavansa onnistuessaan menestysmahdollisuudet. Nykytasolla realistista on tavoitella kuuden joukkoon.
Sami opiskelee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa rakennusmestarilinjalla. Hän asuu Kuortaneella ja on Petteri Piirosen ammattivalmennuksessa. Kesä mennään urheilun ehdoilla siten, että päätähtäin on Universiadien lisäksi Porin Kalevan Kisoissa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät