-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

”Sukujuhlia” vietetään Hautakylän iltamissa huomenna

Hautakylän iltamia vietetään Soinissa tänä vuonna Hautakyläsalissa. Iltamia vietetään nyt 10. kertaa. Ajankohta on tänä vuonna huomenna perjantai-ilta 17.7 alkaen ohjelmalla klo 19. Ohjelma on monipuolinen, kertoo kyläyhdistyksen puheenjohtaja Aila Rinne.

– Juhlapuhujaksi on kutsuttu kylältä lähtöisin oleva Simo Jousmäki. Musiikkia ja yllätysohjelmaa on tarjolla perinteiseen tapaan. Tapahtumassa on puffetti ja varsinaisen ohjelman jälkeen tanssitaan Onnenhetki –orkesterin tahdissa. Hyvällä säällä ulkonakin järjestetään erilaista toimintaa, lupaa Rinne.

MAINOS

Monen kesän kohokohtana on ollut kylän oma näytelmä. Niin varmasti tänäkin kesänä. Näyttelijäporukalla suunniteltu ja Tarja Vuorisen ohjaamana tänä suvena näytelmän nimi on ”Sukujuhla.”

Entisten näytelmien hahmot ”Uuno ja Tyyne” asustelevat maalaistalossa. Kesäisin eloa hieman häiritsee lukuisat kesävieraat. Pariskunta päättää laittaa asiat kerralla kuntoon ja järjestävät sukujuhlat. Sukujuhlissa tapahtuu monenlaista.

Näytelmässä esiintyvät Uuno-Hannes Ylätalo, Tyyne-Inkeri Väliaho, Alma-Aila Rinne, Ulriikka- Tiina Väliaho, Justiina-Anneli Holma, Siviä-Virpi Lehvonen, Justus-Jukka Rinne, Tauno-Timo Vuorinen, Eläinlääkäri-Janina Laasasenaho, Taunon morsian-Marianna Rohunen.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät