25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Neljännet Blues-festarit alkavat tänään Soinissa

Blues on soinut festareilla Soinissa jo kolmena aiempana kesänä. Tänä vuonna järjestetään jälleen kaksipäiväiset Vintti-Blues festivaalit. Ajankohta on tänään perjantaina ja huomenna lauantaina 17.-18.7.

Tänään perjantaina lavalla nähdään Tyly Kohtalo, Hänen Leipänsä ja Elias Kahila Band. Lauantaina estradille saapuvat Elke Q Stomp, Henry`s Swing Club ja U. Pasanen Band.

MAINOS

Järjestäjä Blues Vintin puolesta yhtyeistä kertovat Jaana Kontkanen ja Jouko Nygård.

– Hänen leipänsä yhtye on keikkaillut jo 40 vuotta, joten kokemusta on. Yhtye on toiminut aikoinaan mm. Hurriganesin lämppärinä. Elke Q Stomp tulee Lahdesta ja Henry`s Swing Clubin solisti saapuu Uudesta Seelannista. Festivaaleillamme kaikki bändit Elias Kahila Bandia lukkunottamatta ovat meillä uusia tuttavuuksia, kertovat järjestäjät.

Tämän vuoden tapahtumaa viedään teemalla Oktoberfest.

– Monta kertaa sää on ollut hankala festareilla. Nyt teeman mukaan sää ei ainakaan yllätä. Tarjolla on bratwurstia, saksalaisia juomia ja hapankaaliakin löytyy tarvittaessa. Saksalaisteemaa toivotaan myös pukeutumiseen, kertovat Kontkanen ja Nygård.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät