-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Alajärven maakunnalliset kesäseurat käynnistyvät huomenna!

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 24.-26.7. kokoonnutaan Alajärven rauhanyhdistyksen yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan muiden rauhanyhdistysten kanssa järjestämiin kesäseuroihin.

Seura-alue sijoittuu ainutlaatuiseen järvi- ja kulttuurimaisemaan. Kirkko, hautausmaa ja monet Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset antavat juhlavat puitteet kokoontua kesäseuroihin. Järjestäjät kehottavatkin seurojen käsiohjelmassa seuravieraita vaalimaan koko alueen siisteyttä ja arvokkuutta.

MAINOS

Seuraväestä huomattava osa on lapsia ja nuoria. Lauantai-iltana kirkossa pidetään erityisesti nuoria kokoava puheenvuoro ”Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra”.

Lauantaina kirkossa pidetään myös viikkomessu alkaen kello 17.30. ja sunnuntaina sananjumalanpalvelus kello 10.

Järviradio välittää seuraohjelmaa

Seurat alkavat perjantaina kello 18 ja päättyvät sunnuntaina kello 16.30 alkaviin päätösseuroihin.

Järviradio välittää seuroja lauantaina kello 14-15.30 ja 21-22 sekä sunnuntaina 10-11 ja 19.30-21. Seuroja voi kuunnella myös internetissä Alajärven rauhanyhdistyksen kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

Tämän vuoden seuratunnuksena on Psalmien kirjan jae ”Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra” (Ps. 33:12).

Kaikki Jumalaan luottavat ja hänen tahtonsa mukaan elävät ovat suurimmalla ja syvimmällä tavalla onnellisia ja siunattuja. Tänäkään aikana ei kukaan voi kumota tätä siunausta ja onnea. Edelleenkin Jumala ottaa jokaisen ihmisen kansansa jäseneksi Jumalan valtakunnan evankeliumissa.

Selitetty Jumalan sana ja anteeksiantamuksen evankeliumi rohkaisevat uskomaan, toivomaan ja rakastamaan.

Tervetuloa Alajärven maakunnallisiin kesäseuroihin!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät