8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Perhon sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajaksi 22 hakijaa

Perhon kunnan sivistystoimenjohtaja-hallintojohtajaksi on hakenut kaikkiaan 22 henkilöä.

Hakijat ovat Väärälä Arttu Kaustisilta, Wildén Pertti Turusta, Marttila Marjut Kokkolasta, Regelin Ulla Helsingistä, Sirkiä Juhani Hollolasta, Honkalampi Ulla Kuopiosta, Takamaa Mari Evijärveltä, Rantalahti Mikko Vimpelistä, Ruusuvirta Leena Vaajakoskelta, Mattila Antti Kotkasta, Leinonen Jukka Jyväskylästä, Onatsu Toni Kempeleestä, Metsäpelto Ville Petäjävedeltä, Kuukka Terttu Suomenniemeltä, Tuomaala Mika Lapualta, Pääkkö Mervi Tanhuasta, Varis Tero Ruukista, Väyrynen Valtteri Kämmenniemeltä, Lahtinen Liisa Helsingistä, Kalliokoski Jari Vaasasta, Sakko Susanna Oulusta ja Oinonen Pirkko Kivijärveltä.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät