Leifin kultalevy toi kultaa myös Järviradiolle

Mainos[adrotate banner="3"]

Tangolaulaja ja iskelmätähti, äänekoskelainen Leif Lindeman on saavuttanut kultalevyn Unikuva -tangolevystään.

Unikuva- albumi saavutti kultalevyrajan (10 000 kappaletta) kuluvan kesän aikana ja merkittävässä saavutuksessa on ollut myötävaikuttamassa myös kaikkien aikojen ensimmäisenä mediana kultalevyllä palkittu, lähes koko maassa kuuluva Järviradio. Kultalevyt luovutettiin Turun messuilla 20.8.

MAINOS

– Leif istuu tanssimusiikkiin hyvin ja on tehnyt aktiivista työtä ollen yleisönsä arvoinen niin tansseissa kuin ravintoloissa. Hän on ollut oma iloinen itsensä ja tavoittanut kuulijoidensa sydämet.

– Leif on elävä esimerkki siitä, että kirkkaimpaan kärkeen voi nousta työtä tekemällä ja kiitos kuuluu myös niille suomalaisille jotka rakastavat tangoa, totesi levyn luovuttanut Tommi Seikola Sony Music Auraviihteestä.

Järviradio on ollut mukana Leif Lindemanin levyn markkinoinnissa. Seikolan mukaan myös Järviradion osa on ollut erittäin iso tavoitteen saavuttamisessa.

– On hienoa, että on tällainen radiokanava joka soittaa monipuolista musiikkia. Järviradio on tehnyt silkasta ilosta paljon työtä. Vaikka yleensä levyt jaetaan artisteille, kultalevy luovutetaan nyt myös Järviradiolle, totesi Seikola.

Ja kun kultalevyt oli luovutettu, ei aplodeista ollut tulla loppua. Paikalla olleen yleisön mukaan Leif on todellinen tangokuningas.
Leif itse kertoi olevansa kutsumusammatissaan.

– Tanssipaikoilla menee hyvin, ihmisiä on käynyt tuhatmäärin. Viimeiset pari vuotta en ole ehtinyt tehdä mitään muuta kuin laulaa ja se on kutsumukseni. Olen erittäin iloinen. Sydämellinen kiitos Teille, totesi Leif.

Vivi Triballi

MAINOS
Edellinen artikkeliSyyskesän sadosta vaivattomasti herkullista tarjottavaa
Seuraava artikkeliSoinissa patikoitiin kirkkoon