Alajärven Ankkurit on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Henri Heikkisen kanssa. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Henri Heikkinen jatkaa sinikeltaisissa

Alajärven Ankkurit on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Muhoksen Pallo-Salamien kasvatin Henri Heikkisen (21) kanssa.

Heikkinen pelasi hienon kauden uudella ulkopelipaikalla 2-kopparina ja yhteistyö toisen takakenttäpelaajan Viljo Sillanpään kanssa sujui hienosti. Mies on nyt ajettu sisään kopparin tontille ja jatkossa on lupa odottaa entistä parempia suorituksia.

– Päätös oli helppo tehdä. Hyvin mennyt kausi tietysti vaikutti asiaan myönteisesti. Odotukset ensi kautta ajatellen ovat kovat, kommentoi Heikkinen.

– Henri vakuutti ulkopelissä, vaikka kopparin paikka olikin miehelle uusi. Tosin edellisellä kaudella mies ehti, Ankkurien A-pojissa, pelata kauden aikana jokaista ulkopelipaikkaa – myös lukkarina, virnuili Ankkurien toiminnanjohtaja Mika Peräkangas.