-1.5 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

An-La Oy vaihtaa omistajaa

Alajärven Luoma-aholla Mäkelänmäellä sijaitseva An-La Oy vaihtaa omistajaa. Yrityksen päätoimialana on alumiiniprofiilin jatkojalostus: katkonta, jyrsintä ja kokoonpano.

Omistajanvaihdoksen yhteydessä kaikki yrityksen kymmenen työntekijää jatkavat vanhoina työntekijöinä ja tulevaisuudessa tarvetta voi olla lisätyövoimallekin, sillä uudet yrittäjät Taisto Rasinaho j Jorma Ojajärvi lähtevät vahvasti hakemaan kasvua.

MAINOS

An-La Oy on perustettu vuonna 2001 ja tuotantoalaa sillä on 2000 neliötä. Sen liikevaihto oli viimeisellä tilikaudella 1,3 miljoonaa euroa.
Yrityksen perustajalla ja toimitusjohtajalla Antti Kujalalla oli jo aikaisemmin yrittäjätaustaa ja lisäksi hän toimi pitkään ylipalomiehenä Vimpelissä.

An-La Oy:lla on vakiintunut asiakaskunta. Asiakkaat ovat rakennus-, laiva- ja veneteollisuudesta,auto- ja kuljetusvälineteollisuudesta, raideliikenteestä, sähkö- ja elektroniikkateollisuudesta sekä ajoneuvoteollisuudesta.

An-La Oy kuuluu La Alucenter Alumiinin osaamisverkostoon.

Yrityksen liiketoiminta on kasvanut pitkäjänteisesti. Eläkeikään tuleva Antti Kujala on jättämässä vetovastuuta uusille yrittäjille, joiden tavoitteena on kehittää yritystä edelleen kasvu-uralle. Antti on lupautunut olemaan vuoden verran taustalla tarjoamassa asiantuntemustaan uusille yrittäjille.

Uusista yrittäjistä toimitusjohtajana toimii Taisto Rasinaho ja myyntijohtajana Jorma Ojajärvi. Molemmilla omistajilla on pitkä yrittäjätausta ja An-La Oy:n yrityskauppojen jälkeen he jättävät muun yritystoiminnan keskittyäkseen täysillä An-Lan kehittämiseen.

Uusista yrittäjistä Rasinaho on toiminut pitkään metalliteollisuudessa projekti-, myynti- ja markkinointitehtävissä ja Ojajärvi rakennusteollisuuden tuotevalmistuksessa oman yrityksen kautta.

Tulevaisuudessa uudet yrittäjät tähtäävät selkeästi liikevaihdon kasvuun, mitä kautta syntyy kasvua niin tuotantotiloihin, laitekantaan kuin työvoiman tarpeeseenkin. Kasvua haetaan ennen muuta kansainvälistymällä. Markkinoinnin kärki suunnataan kohti muita Pohjoismaita ja ennen muuta Ruotsia, jossa toimimisesta Rasinaholla on pitkä kokemus.

Lue lisää An-La Oy:n omistajanvaihdoksesta ensi keskiviikkona ilmestyvästä lehdestä!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät