Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus karstulalaiselle eläinklinikalle

Mainos[adrotate banner="3"]

Karstulalainen Eläinklinikka Tervet ja Keuruun Eläinklinikka ovat saaneet syyskuun alussa oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta.

– Avainlippu kertoo siitä, että omistuspohjamme on täysin suomalainen, eläinlääkäri Terhi Simonen-Jokinen Eläinklinikka Tervetistä kertoo.

MAINOS

Simonen-Jokisen mukaan yrityksessä käytetään mahdollisimman paljon suomalaisia tuotteita ja tarvikkeita, kotimainen vaihtoehto valitaan mahdollisuuksien mukaan muun muassa rehuista, lääkkeistä ja lisäravinteista.

Palveluyritys voi anoa oikeutta käyttää Avainlippu-tunnusta tuotteidensa yhteydessä, jos sen kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Omakustannusarvoa määritellessä huomioidaan muun muassa henkilöstökustannukset, alihankinnat, materiaalihankinnat, yrityksen merkittävä kotimainen omistajuus ja Suomessa toimiva johto sekä se, että yrityksen pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Karstulassa toimiva Eläinklinikka Tervet on erikoistunut urheiluhevosten ja metsästyskoirien hoitoon, asiakkaana on myös muita pieneläimiä. Klinikalla työskentelee kaksi eläinlääkäriä, yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja ELT Terhi Simonen-Jokinen sekä Anna Pekonen.

Tervetin hevosklinikka on toiminut noin kahden vuoden ajan. Tervetin erikoisuus on juoksumatto, jossa voidaan suorittaa hevosten kuntotestauksia ja hengitystietutkimuksia. Juoksumattotestejä on mahdollista tehdä vain neljällä hevosklinikalla Suomessa.

MAINOS
Edellinen artikkeliLiikunta on lääke tyypin 2 diabetekseen
Seuraava artikkeliAlajärven urheiluhalli on toistaiseksi suljettuna