0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Muru-lehmä sai uuden kodin

Menneenä keväänä Muru -lehmä osallistui Seinäjoella järjestettyyn suureen lehmäparaatiin, minne niitä saapui lähes sata eri puolilta Suomea.

Soinin Eläkeliiton paikallisyhdistystä edustivat Kalevi Laitila, Jouko Välimäki ja Seppo Saarinen rakentamalla näin komean EU-lehmän.

MAINOS
Ystäväntuvan väki otti Murun heti hellään hoitoonsa. Tokkopa noin pienistä utareista kuitenkaan vielä maitoa lähtee... Vas. Leila Peura, Arja Autio, Reijo ja Pirjo Kotanen, Marja-Leena Kriikkula sekä lypsyllä Eija Raiski.
Ystäväntuvan väki otti Murun heti hellään hoitoonsa. Tokkopa noin pienistä utareista kuitenkaan vielä maitoa lähtee… Vas. Leila Peura, Arja Autio, Reijo ja Pirjo Kotanen, Marja-Leena Kriikkula sekä lypsyllä Eija Raiski.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät