MAINOS

Anne Mattila saapuu esiintymään Alajärvelle

Huippusuosittu Anne Mattila konsertoi perjantaina 11. joulukuuta kello 19 Alajärven kirkossa. Mattilan tuorein julkaisu on Kuivaa koivua, joka on soinut taajaan radioissa. Laulamisen lisäksi Anne Mattila on tullut tunnetuksi, myös The voice on Finland-ohjelman tuomarina.

Anne Mattilan ensimmäinen julkinen esiintyminen oli jo 9 -vuotiaana Kauhajoella. Keikkailun hän aloitti 11-vuotiaana kauhajokelaisen Risto Ala-Ikkelän orkesterin solistina. Vuotta myöhemmin Mattila hakeutui Asko Järvelän yhtyeen solistiksi esiintyen yhtyeen solistina vajaat pari vuotta pääasiassa erilaisissa pienimmissä tilaisuuksissa. Samoihin aikoihin hänellä oli myös ensimmäinen oma konsertti Karviassa.

MAINOS

Laulu-uran alkuaikoina hän osallistui menestyksellisesti useisiin laulukilpailuihin joista voi mainita esimerkiksi jo 13 -vuotiaana voitettu jenkanlaulun Suomen mestaruus. Syksyllä 2000 Mattila vaihtoi säestäväksi yhtyeekseen Maestrot -yhtyeen. Hänen ensimmäinen tv-esiintymisensä oli samana syksynä YLE TV2:n Huvin vuoksi -ohjelman Tähtiputkessa.

Ensimmäisen levytyksensä Mattila teki vuonna 1998. Suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti kesällä 2001 julkaistuilla singleillä Asfalttiviidakko ja Pienen hetken. Singlejä seurasi huhtikuussa 2002 julkaistu albumi Anne Mattila. Se myi loppukesästä kultaa ja seuraavana vuonna jo platinaa.

Annelta on ilmestynyt kaikkiaan 14 omaa albumia ja ne ovat saavuttaneet kaksi platina- ja viisi kultalevyä.

Tapahtuman Alajärvellä järjestää Ankkurien pesäpallojaosto yhteistyössä Alajärven seurakunnan kanssa. Lipunmyynti alkaa lokakuussa.

MAINOS
Exit mobile version