MAINOS

Jyskeeltä ei joukkuetta divariin

Lehtimäen Jyskeen jääkiekkojoukkue on nähty jo vuodesta 2006 alkaen kolmosdivarissa, viimeiset viisi vuotta kaudesta toiseen aivan lohkon kärkikahinoissa.

Nyt tilanne on toinen, sillä parisen viikkoa sitten tehtiin päätös, että joukkue ei lähde mukaan talven peleihin. – Tavoitteenamme on silti se, että jälleen seuraavalla kaudella Lehtimäen Jyskeen joukkue on mukana, sanoo joukkueen johtaja Marko Kaukola.

MAINOS

Syy Jyskeen joukkueen poisjääntiin peleistä on se, että edustusjoukkueessa on aina ollut vähälukuisesti miehiä, mikä luonnollisesti rasittaa yksittäisiä pelaajia. Tälle kaudelle joukkueen harjoitusvuorot Alavuden ja Kuortaneen jäähalleissa siirtyivät entistäkin myöhäisempiin ajankohtiin; kello 22 alkaen, joten harjoitusten jo käynnistyttyä joukkueessa todettiin että liian raskaaksi käy, koska aina jonkun on oltava seuraavana aamuna jo seitsemältä työn äärellä.

Jyskeen edustusjoukkue harjoittelee Alavudella ja Kuortaneella, koska osa joukkueen pelaajista asuu nykyisin Seinäjoen suunnalla. Nämä hallit ovat hyvin puolimatkassa molemmista suunnista.

– Olemme menneet monta vuotta eteenpäin pienellä joukkueella, mikä on onnistunut koska porukka on sitoutunutta asiaan. Nyt kun harjoitusajat siirtyivät näin myöhäiseen kellonaikaan, jaksaminen tuli yksinkertaisesti vastaan, Kaukola harmittelee.

Tilanteesta huolimatta Jyskeen jääkiekkojaoston järjestämät lasten luistelukoulut alkavat taas heti talven ja jään saapuessa! Kaukola ja Henri Ojala vetävät luistelukoulua tuttuun tapaan muiden apulaisten kanssa myös tulevana talvena!

Pipolätkää aikuisille

Lehtimäen miehillä on mahdollisuus pelata lätkää alkusyksystä kevääseen saakka lähtemällä mukaan ns. pipolätkän pelaamiseen keskiviikkoiltasin.

Kaukola kertoo, että pipolätkä ei ole Jyskeen toimintaa, vaan virinnyt ihan itsekseen innokkaiden harrastajien toimesta.

Syksyn peli-illat ovat jo alkaneet ja mukaan leikkimieliseen peliin voi tulla kuka tahansa aikuinen pelaamisesta kiinnostunut ikään ja taitotasoon katsomatta.

Pelit pelataan Ähtärin jäähallilla iltayhdeksän jälkeen ja kiinnostuneiden kannattaa soittaa Markolle lisätietoja saadakseen! Uudet peli-intoiset ovat tervetulleita mukaan porukkaan!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version