3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Peräkonttikirppis tulee taas Alajärvelle!

Viime syksynä suuren suosion saavuttanut peräkonttikirppis järjestetään jälleen Alajärvellä lauantaina 3. lokakuuta kello 9-14.

Tapahtumapaikkana on Alajärven Palotori ja sen välitön läheisyys. Lisäksi keskustan liikkeet järjestävät omia kirpputorejaan ja liikkeissä on edullisia tarjouksia.

MAINOS

Tarjolla on todennäköisesti taas monenmoista tarpeettomaksi jäänyttä, mutta jollekin toiselle ensiarvoisen tärkeää ostettavaa kohtuullisella hinnalla.
Myyntipaikka on jokaiselle avoin. Se on kooltaan 4 x 4 metriä. Myydä voi peräkontista, -kärrystä tai pieneltä pöydältä. Myyntipaikasta peritään viiden euron maksu käteisenä paikan päällä.

Myyntipaikat jaetaan tulojärjestyksessä myyntipäivänä kello 7 alkaen. Myyntipaikkojen jako aloitetaan Palotorilta jatkuen Kalustepisteen, Kauppakadun puoleiselta edustalta ja lopuksi liikkeiden edestä.

Alueella on myös kahvilateltta, josta lämpimän juoman lisäksi saatavana pikkupurtavaa.

Vesipiste ja WC ovat käytössä.

Nyt vain penkomaan ullakoita ja varastoja! Tehdään lisätilaa ja annetaan vanhoille tavaroille uusi käyttötarkoitus. Peräkonttikirppiksen rento ilmapiiri mahdollistaa mukavan syyspäivän. Liikkeelle kannattaa lähteä hyvissä ajoin, jotta ehtii tehdä parhaimmat löydöt ja vielä tutustua liikkeiden tarjouksiin.

Lisätietoja antaa mielellään Elina Mikkonen, puhelin 044 513 48 41 tai inga.yli-sikkila@ysimatkat.fi. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Aaltoa ja Aarioita ry.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät