0.6 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Niko Kivelä saapuu Alajärvelle tulevana lauantaina

Seinäjokelaisyntyinen suosittu stand up–koomikko Niko Kivelä saapuu Alajärvelle viihdyttämään ja naurattamaan yleisöä tulevana lauantaina 17.10. Kivelän näkyvin työ lienee vastikään Nelosella alkanut uusi Tripla-viihdeohjelma, jota hän isännöi.

Kivelän stand up –esitykset elävät aina tilanteen mukaan ja niihin ladataan nolot tilanteet ja kaikki koetut kummallisuudet varmistelematta. Kivelän vahvuutena pidetään aitoutta, jolla mies heittäytyy esityksiinsä. Alajärvellä Kivelä esiintyy kahdesti.

MAINOS

Koulukeskuksen auditoriossa (Alajärvi-sali) aloitetaan ensimmäinen esitys klo 18 (K-15), toinen alkaa klo 20.30 (K-18). Varmimmin paikan saa ostamalla lipun ennakkoon Neste Alajärveltä. Lipun hinta on 20 €. Oma Säästöpankilta Alajärveltä voi myös noutaa lipun ilmaiseksi. Lippuja on rajoitetusti. Tapahtuman järjestää JPK Edustus ja Töysän SPsäätiö.

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät