-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Huippuvalmennus houkutteli

Valtakunnallisestikin tunnustusta saaneen, Ankkurien valmennustiimin pitkäjänteinen työ on herättänyt kiinnostusta jo muuallakin. Osoituksena siitä on kahden huippulupaavaan pesisjuniorin siirtyminen Alajärvelle.

Kuluneella kaudella Vähänkyrön Viestiä B-junioreissa ja A-nuorissa Koskenkorvaa edustaneet Juuso Keski-Koukkari (18) ja Manu Haukkala (18) pukevat ensi kesänä ylleen keltasinistä.

MAINOS

– Pelaajatausta meillä on aika samanlainen. Viimeiset viisi kautta on pelattu Vähässäkyrössä ja lajiin pariin tultiin Lapualla. Ankkureista on murtautunut monia nuoria pelaajia Superiin ja valmennus on täällä tosi hyvä.

– Tärkein asia on varmasti se, että täällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Tavoite on tietenkin joskus pelata Superia, mutta ei sinne vielä hirveä kiire ole, Manu Haukkala pohti.

– Täällä pystyy kehittymään ja pääsee mukaan Superin rinkiin. Sen lisäksi A-poikiin on isoa roolia tarjolla. Tärkeintä on kuitenkin kokonaisvaltainen kehittyminen. Kyllä sinne Superiin sitten pääsee pelaamaan, kun on valmis, paalutti Juuso Keski-Koukkari.

– On hienoa, että nuoret miehet ovat tulleet Alajärvelle oppiin. Pelaajan kehittymisessä tärkeintä on oma halu ja motivaatio. Toisen puolesta voi kukaan harjoitella, mutta apua voi muilta saada.

– Meidän ringissä on muutamia todella kokeneita pelaajia, jotka tietävät mikä on homman nimi ja minkälaisen määrän se työtä vaatii. Kannattaa kysellä myös heiltä vinkkejä, neuvoi Matti Iivarinen nuorukaisia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät