-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Vielä ehtii mukaan kiekkokouluun!

JPK:n kiekkokoulu pyörähti käyntiin ennätysosallistujamäärällä. Aloitustapahtumaan oli lähtenyt peräti 82 innokasta jääkiekkoilijanalkua! Myös tyttökiekkotapahtuma oli suosittu, osallistujia oli 18, joista kahdeksan oli ensimmäistä kertaa mukana.

JPK:n nuorisovalmennuspäällikkö Ismo Siren oli syystä tyytyväinen. – Mahtava määrä uusia junnuja, oli ilo nähdä pienten lasten hymyä vauhdin huumassa.

Siren muistuttaa, että luistelu- ja kiekkokouluun voi tulla edelleen. Koulu kokoontuu tiistaisin kello 16.30-17.15 ja sunnuntaisin kello 14-14.45. Jos esimerkiksi töiden takia on hankala ehtiä tiistain harkkoihin, voi koulussa käydä pelkästään sunnuntaisinkin.

MAINOS

JPK aloittaa myös jääliikuntakerhon. Kerhoon voi osallistua, jos pysyy luistimilla pystyssä, kerhossa opetetaan siitä eteenpäin.

Jääliikkarissa leikitään jääleikkejä ja pelejä. Tehdään temppuratoja, opetellaan luistelun alkeita ja pidetään hauskaa yhdessä.

Aloitustapahtuma on 23.10. kello 14-15. Kerho pidetään Alajärven jäähallissa perjantaisin kello 14-15 ja sen hinta 50 euroa (sis. vakuutuksen). Viimeinen kerta on 11.12.

Siren kertoo jakaneensa 1-3-luokkalaisille kausikortteja JPK Edustuksen otteluihin kouluvierailuillaan. JPK Edustus on aloittanut kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tasapelillä.

Seuraava kotiottelu on 24.10. Kiekko-Veljiä vastaan. Sinne Siren toivottaa kaikki junnut tervetulleeksi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät