-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija -kilpailu lähestyy loppuaan!

Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija -kilpailu lähestyy loppuaan. Äänestysaika päättyy ensi keskiviikkona 28.10., siihen asti ehtii käydä tutustumassa kilpailijoiden töihin ja äänestämässä suosikkiasi täällä: Vuoden nuori taiteilija

Kilpailun voittaja ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Etelä-Pohjanmaan maakuntajuhlassa 29.10.. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan palkintoja marraskuussa.

MAINOS

Tämän yhteistyössä toteutettavan kilpailun on suunnitellut Etelä-Pohjanmaan kuvataideverkosto. Kilpailun avulla pyritään nostamaan kuvataiteen profiilia ja asemaa maakunnassa, antamaan nostetta ja julkisuutta eteläpohjalaiselle kuvataiteelle sekä tuomaan esille uusia nuoria eteläpohjalaisia kuvataiteilijoita.

Kilpailuun osallistujia oli yhteensä 28. Näistä tuomaristo valitsi kuusi finalistia: Mari Hallapuro, Heikki Hautala, Katri Yli-Erkkilä, Hanne Kontiola, J-P Köykkä ja Ville Vuorenmaa.

Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija –kilpailun tuomaristoon ovat kuuluneet vs. museotoimenjohtaja Soile Haapala, museolehtori Elina Alkio, museolehtori Kirsi-Maria Tuomisto, näyttelykoordinaattori Sanna Karimäki-Nuutinen ja Pohjalaisen taiteilijaliiton puheenjohtaja Minna Tuohisto-Kokko.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät