0.6 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Saarenpää Oy palkittiin tuplasti IKH Kauppiaspäivillä

Työkalujen ja varaosien maahantuontia sekä tukkumyyntiä harjoittava Isojoen Konehalli Oy järjestää vuosittain ketjun jälleenmyyjille kauppiaskokouksen, jossa muun muassa palkitaan vuoden menestyksekkäimmät liikkeet.

IKH Työkalumyynninedistäjä palkinto myönnetään IKH työkaluverkoston liikkeelle, jonka myynti on viimeisen vuoden aikana kehittynyt eniten. Liikkeet on jaettu neljään erikokoiseen ryhmään alueen asukasluvun mukaan. Saarenpää Oy Alajärvi palkittiin 5546 – 10700 talouden ryhmässä parhaana IKH Työkalumyynninedistäjänä.

MAINOS

IKH Työkalumyyjän palkinto vastaavasti myönnetään IKH Työkaluverkoston liikkeelle, jolla suhteellinen myynti alueensa asukkaisiin nähden on ketjun paras. Saarenpää Oy Lapua palkittiin jo toisena vuonna peräkkäin parhaana liikkeenä 5546–10700 talouden luokassa. IKH Työkalut -ketjun liikkeitä on Suomessa jo yli sata.

IKH eli Isojoen Konehalli Oy tuo maahan työkaluja, koneita, traktorin varaosia ja tarvikkeita, suojaimia, työvaatteita, kiinnikkeitä, maatalousrenkaita ja akkuja yli 30 eri maasta. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 50 000 nimikettä.

Myynti tapahtuu Suomen markkinoille jälleenmyyjäverkostojemme kautta sekä voimakkaasti kasvaville vientimarkkinoille. Vientimaita on yli 20. Luotettavat merkit, laatu ja asiakaskeskeinen palvelu sekä kattava huoltoverkosto yhdessä säännöllisesti ilmestyvän suoramarkkinointilehden kanssa tukevat IKH ketjun kasvua.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät