-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Seppälässä juhlitaan 85 vuotista toimintaa

Kaikissa maamme Seppälöissä, mukaan lukien Alajärven Seppälä, juhlitaan ketjun 85 -vuotisjuhlaa täytekakkukahvituksen, huikeiden tarjousten ja lapsille suunnatun oman erikoisvieraan myötä tulevana lauantaina 21.11.

Seppälän tarina alkaa jo vuonna 1930, jolloin Edward Seppälä avasi herrain vaatetukseen erikoistuneen Vaatetus- ja lyhyttavaraliike Veljekset Seppälän Kouvolan Kymintehtaalle.

MAINOS

1940 -luvulla Edvardin puoliso Elvi Seppälä tuli mukaan yritystoimintaan. Heidän jälkeläisensä Hannu Seppälä ja Liisa Lipsanen astuivat johtoon 60 -luvun lopulla. 1969 aloitettiin Seppälän valtakunnallistuminen ja laajentuminen muotiketjuksi Lappeenrannasta.

1970 avattiin ensimmäinen myymälä Helsinkiin, 1980 Seppälä aloitti postimyynnin ensimmäisenä vaateyrityksenä Suomessa. Historian varrella Seppälällä on ollut myymälöitä mm. Saksassa, Ruotsissa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä ja Virossa.

Tänä vuonna ketju vaihtoi omistajaa, kun Eveliina ja Timo Melentjeff ostivat Seppälän Stockmann Oyj:ltä. Seppälä palasi näin perheyritykseksi, jota rakennetaan ja kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa.

Seppälä on siis ollut jo 85 vuotta osa suomalaisten ihmisten elämää, toteaa Alajärven Seppälän myymäläpäällikkö Riitta Linna. – Nykyään Seppälällä on myymälöitä yli sata, joista 90 Suomessa ja lähes 20 Virossa. Myymälöiden lisäksi asiakkaita palvelee verkkokauppa.

Alajärvelle Seppälä on avattu maaliskuussa 2000. Riitta Linna kertoo, että tuohon aikaan maahamme perustettiin noin 70 Seppälää myös pienemmille paikkakunnille ja tässä aallossa se tuli myös Alajärvelle. Tätä edelsivät paikkakunnalta tulleet yhteydenotot ja toiveet oman myymälän saamisesta.

Näissä asuissa kelpaa lähteä pikkujouluun tai muuhunkin juhlaan!
Näissä asuissa kelpaa lähteä pikkujouluun tai muuhunkin juhlaan!

Alajärven Seppälässä on tehty kauppaa nyt siis yli 15 vuotta samassa Kauppakadun kiinteistössä. Myymäläpäällikkö Riitta Linna on ollut työssä mukana aivan alusta lähtien ja hänen lisäkseen asiakkaita palvelevat myyjinä Saana Kankaanranta ja Ronja Roth sekä harjoittelija Saija Jokinen.

Myymälä on yksi ketjun pienimmistä pinta-alaltaan, mutta pienessäkin myymälässä voidaan tarjota monipuoliset palvelut ja asiakkaat pitävät siitä että saavat henkilökohtaista palvelua.

Toki uudistuksiakin on varmasti myymälän osalta luvassa nyt uusien omistajien myötä. Monia myymälöitä onkin viime aikoina remontoitu.

Uudet omistajat ovat lanseeranneet myös #sopivismi -aatteen, jonka myötä mallistot ja mitoitukset ovat muuttuneet entistä paremmin suomalaiselle sopiviksi. Palaute niistä on ollut todella hyvää, Linna kertoo.

Syntymäpäiväjuhlassa tulevana lauantaina 21.11. kello 10-15 tarjolla on paitsi täytekakkukahvit ja huipputarjouksia, myös arvontaa ja lapsille erikoisvieras! Eläinmaskotti jakaa karkkia ja ilmapalloja ja lapsesta voi myös ottaa kuvan yhdessä kivan eläinhahmon kanssa!

Tästä ja monesta muusta löytää tietoa nyt myös Alajärven Seppälän omilta Facebook -sivuilta!

Pikkujoulun tunnelmaa!

Tällä hetkellä vaateliikkeissä eletään pikkujoulusesonkia ja talvitakkikaupan lisäksi asiakkaita kiinnostavat upeat asut talven juhliin.

Jouluun kuuluvat aina mustat värit ja paljetit sekä sifongit, mutta nyt tarjolla on myös kirkasta, oikeaa punaista, Riitta Linna kertoo.

Ihanat joulun lahjatuotteet löytyvät paitsi lapsille, myös naisille ja miehille.
Ihanat joulun lahjatuotteet löytyvät paitsi lapsille, myös naisille ja miehille.

Joulu hiipii valikoimin jo muutenkin, sillä niin miehille, lapsille kuin naisillekin löytyy jo joululahjatuotteet; yöasut, kylpytakit ja tossut!

Muutoin syksyn tultua vaatteiden värit ovat muuttuneet jälleen maanläheisimmiksi. On harmaata, mustaa, luonnonvalkoista ja ripaus vihreää, luumua ja ruskeaa. Kun ulkona on pimeää, ei kukaan halua pukeutua keltaiseen.

Tämän talven merkittävin trendituote ovat pitkät neuletakit, jotka ovat edestä auki. Housut ovat edelleen kapealinjaisia stretch -housuja, myös farkkuina.

Takit ovat käytännöllistä toppaa tai kangaspintaista parkatakkia, Myös niissä värimaailma on rauhallinen.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät