-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Matka halki Raamatun -opetussarja Alajärvellä: ”Mikä se olikaan Raamatun punainen lanka?”

– Aina on muistettava se, että Raamatun punainen lanka löytyy siinä todistuksessa, että Vanha testamentti ennustaa Jeesuksen syntymän monissa eri luvuissaan ja profeettojen ennustuksissa. Ja puolestaan Uusi testamentti kertoo Jeesuksen tarinan. Se on ydin, toteaa Eero Junkkaala.

Junkkaala on Suomessa erittäin tunnettu ja tunnustettu pappi, raamattuopettaja, kouluttaja, lähetystyöntekijä, kirjailija ja arkeologi. Hän on perehtynyt muun muassa Israelissa tehtyihin arkeologisiin löytöihin.

MAINOS
Raamattukouluttaja, pastori Eero Junkkaala.
Raamattukouluttaja, pastori Eero Junkkaala.

– Raamatun sanoin kivetkin huutavat evankeliumia, Junkkaala pohtii.
Hänen työparinaan opetussarjassa luennoimassa on järviseutulaisille tuttu pappi, kouluttaja, julistustyöntekijä ja aluejohtaja Lasse Pesu Suomen Raamattuopistolta.

– Raamattu on maailman levinnein ja luetuin kirja. Ilman sitä on mahdotonta ymmärtää omaa länsimaista kulttuuriamme tai itseämme muuttuvassa maailmassa. Olemme jokainen syvästi sidoksissa tuohon kirjaan, tietää pastori Pesu.

Tule oivallusten äärelle

Matka halki Raamatun tapahtuma 20.-22.11. alkaa Alajärven seurakuntatalolla perjantaina kello 18-21.15. Iltakahvit kello 19.30.

Lauantaina kello 10-17. Lounas kello 12.30 ja kahvi kello 15. Messu kirkossa sunnuntaina kello 10 saarnaa Junkkaala, jonka jälkeen lounas ja kirkkokahvit. Tilaisuuden sunnuntaina kello 12.15-15 seurakuntatalolla.

Seurakuntatapahtumassa mukana kristillisten kirjojen myyntipöytä. Mahdollisuus myös esirukoukseen. Järjestäjinä ovat Alajärven seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola-opintokeskus.

”Sinun Sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani.” (Ps. 119:105)

Tiina Paalijärvi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät