-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Aallottaret hyvällä asialla

Joulupuu Lahja lapselle ja nuorelle-tempauksen tarkoituksena on kerätä pieniä joululahjapaketteja paikallisille lapsille ja nuorille.
Joulupuu Lahja lapselle ja nuorelle-tempauksen tarkoituksena on kerätä pieniä joululahjapaketteja paikallisille lapsille ja nuorille.

Lions Club Alajärven Aallottaret päätti järjestää tänä vuonna Super perjantai-illan. Aktiviteetteina oli valtakunnallinen Nenäpäiväkeräys, Tori-ilta ja Lahja lapselle ja nuorelle Joulupuu kampanjan aloitus.

Perjantaina 6.11. kolmen tunnin ajan innokkaat aallottaret olivat lippaineen Alajärven Halpa-Hallin, K-Supermarketin ja S-Makretin edessä nenäpäiväkeräystä toteuttaen. Iloiset ilmeet ja punaiset nenät hupsutellen lippaisiin ropisi mukavasti rahaa yli 700 euroa valtakunnalliseen nenäpäiväkeräykseen tilitettäväksi.

MAINOS

Tänäkin vuonna Suomen Lions-liitto on Nenäpäivän pääyhteistyökumppani. Nenäpäivä 2015 hankkii varoja lasten auttamiseen Afrikassa, Etelä-Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Keräystuotto käytetään lasten koulutukseen, perheiden ja yhteisöjen vahvistamiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Nenäpäivän varoilla tuetaan myös Nenäpäivä-säätiön brittiläisen yhteistyökumppanin Comic Reliefin kautta HIV- ja aids-työtä Afrikassa.

K-supermarketin aulassa oli toripöytä pullollaan niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia, sekä pika-arpajaiset hyvine palkintoineen. Kaikkia leivonnaiset saatiin myytyä sekä arpapalkinnot saivat onnelliset omistajat. Toripöydän tuotto lahjoitetaan myöhemmin paikkakuntamme hyväksi.

K-Supermaketin aulaan pystytettiin illan aikana Joulupuu Lahja lapselle ja nuorelle-tempaus, jonka tarkoituksena on kerätä pieniä joululahjapaketteja paikallisille lapsille ja nuorille.

Joululahjapaketit jaetaan Järvi-Pohjanmaan Perusturvan Alajärven toimipisteen kautta juuri niille, jotka niitä eniten tarvitsevat ja kaipaavat. 6.11.-5.12. välisen ajan joulukuusi on koristelu nauhoin ja pienin lapuin, joissa lukee joko tyttö tai poika sekä ikä väliltä alle 1 – 17 v (esim. tyttö 10-v, poika alle 1–v).

Jos tahdot osallistua tempaukseen ja tuottaa hyvää mieltä alueemme lapsille ja nuorille, voit ottaa joulukuusesta mieleisesi lapun ja valmistaa joulupaketin kyseiselle lapselle tai nuorelle. Lahjan rahallisen arvon toivotaan olevan noin 20 euroa.

Toimita lahjapaketti 6.11-5.12. välisenä aikana Alajärven Seppälään, Aaltomariin tai K-Supermarketin postipisteeseen. Mahdollistetaan yhdessä hyvä joulumieli paikallisille lapsille ja nuorille!

Lisäksi talven aikana järjestetään jo perinteeksi muodostunut sankokampanja. Paikallisissa kaupoissa myydään valmiiksi täytettyjä hiekoitussankoja talven liukkaita varten.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät