-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Ari Puro julkaisee sinkun

Soinilaissyntyinen, nykyisin Seinäjoella asusteleva Ari Puro julkaisee soolouransa ensimmäisen sinkun 22.11.

Monet muistavat Puron reilun kymmenen vuoden takaa Popstars -ohjelmasta tulleesta poikabändi INDX:stä ja nyt hiljattain viimeisimmästä The Voice Of Finland -laulukilpailusta, jossa hän sijoittui neljänneksi Olli Lindholmin joukkueessa.

MAINOS

– Musiikki on ollut läsnä elämäni varrella hyvin monellakin tapaa. Lapsena kuorolaulua ja pianonsoittoa, nuorena poikabändi-touhuja ja nykyisin keikkailua yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa, Ari kertoo.

– TVOF:n jälkeen intohimo musiikkia kohtaan kasvoi suunnattomasti ja ajattelin, että koskaan ei pidä luovuttaa. Jokaiselle meistä tulee elämässä vastaan välillä pettymyksiä.

– Kotiin ei saa jäädä murehtimaan, vaan täysillä ja sinnikkäästi eteenpäin ja mitä minun kohdallani tapahtuikaan – puoli vuotta ja syntyi ensimmäinen soolosinkkuni Tule Vastaan!, Ari iloitsee.

Persoonallisesta ja tummasta äänestä tunnetun laulajan mukaan Tule Vastaan -kappale kuvastaa tyyliä, jolla hän haluaa koskettaa ihmisiä.

– Musiikki, jota teen ja tulen tekemään on suomalaista pop-iskelmää, tunteikkaalla ja modernilla otteella. Tämä kyseinen laulu vie kuulijan mukanaan elämäntilanteeseen, jossa toinen kokee olevansa yksin omien tunteidensa ja haaveidensa kanssa.

– Haluan kappaleen herättävän kuulijoissa kylmiä väreitä ja toivon jokaisen löytävän oman tulkintansa laulusta, Ari kertoo.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät