1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Kauneusstudio Ilmeessä tarjolla todellista tehohoitoa kasvoille

Kauneusstudio Ilmeen yrittäjä Katriina Kantanen voi uusimman koulutuksensa myötä alkaa tekemään BTB13-mikroneulausta asiakkailleen. Kauneusstudiossa voi käydä pikkujoulujen yhteydessä tutustumassa hoitoon 27.11. klo 18.
Kauneusstudio Ilmeen yrittäjä Katriina Kantanen voi uusimman koulutuksensa myötä alkaa tekemään BTB13-mikroneulausta asiakkailleen. Kauneusstudiossa voi käydä pikkujoulujen yhteydessä tutustumassa hoitoon 27.11. klo 18.

Alajärveläisen Kauneusstudio Ilmeen yrittäjä-kosmetologi Katriina Kantanen on viettänyt kuluneen viikonlopun EkoPharman ja BTB13-koulutuksessa. Nainen on silminnähden innostunut kertoessaan, miten tähän ainutlaatuiseen, Oulun yliopistossa kehitettyyn hoitomuotoon on nyt mahdollista tutustua hänen studiossaan.

BTB13 lupaa viedä Anti Age -hoidon uudelle tasolle ja tähän myös Kantanen uskoo. –Hoitomuoto aktivoi iän myötä passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Huomioitavaa on, että niin sanotussa kantasolukosmetiikassa käytetään useimmiten kasvien kantasolu-uutteita, mutta niillä ei voida vaikuttaa ihmisen kantasolujen toimintaan, Kantanen kertoo.

MAINOS

-Jotta oroottihapon, L-karnitiinin ja hyaluronihapon yhdistelmästä saataisiin mahdollisimman tehokas vaikutus, yhdistämme hoidon mikroneulaukseen. Mikroneulauksen hinta laski BTB13:n myötä, koska tehokkaiden tuotteiden takia tarvitsen niitä vähemmän, hän jatkaa.

Hoidon tarkoituksena on aktivoida ihon kollageenin ja kantasolujen tuotantoa. Kantanen kertoo, että kyseessä ei ole mikään ”tuhkimohoito”, jossa taika tapahtuu heti ensimmäisen käynnin jälkeen. Aivan kuten kuntosalillakaan ei saada tuloksia heti ensimmäisellä kerralla, tulee tässäkin asiassa olla kärsivällinen. Kantasen mukaan vaikutuksia alkaa näkemään noin kuukauden kuluttua ja iho toimii aktiivisemmin puolen vuoden ajan. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, vaan hetkellisestä punoituksella selviää.

Kantanen kokee, että hoitomuoto on tämän hetken ei-kirurgisista toimenpiteistä tehokkain. Ihotautilääkäritkin ovat löytäneet BTB13-hoidon toimivuuden. Hoito perustuu ihon omaan kykyyn korjata itsensä, mikä tekee siitä mielenkiintoisen. Hoitoa voidaan käyttää muun muassa ikääntymisen merkkeihin tai maksaläiskien ja aknearpien hoitoon. Kantanen kertoo, että myös couperoottiselle iholle hoito tekee hyvää, sillä se vahvistaa ihoa.

Hoitoon on mahdollista päästä tutustumaan joulunavausperjantaina 27.11. kello 18. Tällöin koehenkilölle tehdään BTB13-mikroneulausta. Kantanen kertoo mielellään myös muista ihon hoitoon liittyvistä asioista. Samalla juhlistetaan Kauneusstudio Ilmeen 3-vuotissyntymäpäivää.

Kantanen myy Bo.Ho:n luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita. Esimerkiksi luomivärien vaikuttavia ainesosia ovat aprikoosiöljy, maissi ja oliiviöljy.
Kantanen myy Bo.Ho:n luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita. Esimerkiksi luomivärien vaikuttavia ainesosia ovat aprikoosiöljy, maissi ja oliiviöljy.

Kantanen arvostaa luonnonmukaisia tuotteita ja hän on luopunut täysin synteettisten kosmetiikkatuotteiden käytöstä. Hänellä on myynnissä Bo.Ho:n kosmetiikkatuotteita, jotka on pakkauksia myöten suunniteltu ekologisesti ja ne muodostuvat luonnollisista ainesosista. Yrittäjä vannoo myös suomalaisten raaka-aineiden nimeen. EkoPharman Tyrniöljy on Kauneusstudio Ilmeen suosituin tuote kuivaa ihoa varten.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät