Joulunavaus Alajärvellä laittaa liikkeelle koko perheen!

28
Mainos[adrotate banner="3"]

Joulunavaus Alajärvellä koittaa tulevana perjantaina 27.11. tuttuun tapaan, mutta ehkä vielä tavallistakin runsaamman ohjelman siivittämänä. Runsas tarjonta niin sisätiloissa kuin ulkonakin laittaa varmasti liikkeelle nyt koko perheen vauvasta vaariin!

Kaupan kehittämisryhmän joulunavaus torialueella tuo jouluisen musiikin ja torikauppiata palotorille jo iltapäivästä. Musiikki kajahtaa kello 16.30 ja varsinainen avausohjelma sijoittuu kello 17-18 väliseen aikaan. Ohjelman juontaa Reino Rauhala.

MAINOS

Ohjelmassa on mm. jouluvalojen syttyminen, Paavolan koulun tonttukulkueen saapuminen, kaupunginjohtaja Vesa Koivusen avajaispuhe sekä Joulupukki, joka jakaa karkkia lapsille ja lapsenmielisille! Avajaiset huipentuvat ilotulitukseen.

Ilotulituksen päätyttyä joulukansan ei kannata vielä suunnata koteihinsa, sillä sen jälkeen alkavat jatkot. Kahvila Toivon edessä on luvassa Helluntaiseurakunnan musiikkiesitystä sekä glögitarjoilua. Lapsille on ongintaa.

Avajaisohjelman aikana pienet tontut jakavat yleisölle flyereitä, joista löytyy huikeita tarjouksia joulukaupan liikkeisiin! tarjoukset ovat voimassa joulunavauksen jälkeen ja kaikki liikkeet keskustassa ovat avoinna vähintään kello 19 saakka.

Joka liikkeestä löytyy yksi hurja tarjous, joka kannattaa käydä hakemassa pois ja samalla tutustua muuhunkin tarjontaan!

Jouluvintillä ohjelmaa lapsille ja perheille!

Nuorisovintti muuntautuu joulunavaukseen Jouluvintiksi ja mukana järjestelyissä onkin nyt vahvasti mukana paitsi nuorisotoimi, myös liikuntatoimi, 4H ja kirjasto.
Ohjelma on suunnattu lapsille perheineen ja se alkaa heti kello 16 ja jatkuu kello 18 saakka.

Kello 16 alkaa piparinleipominen 4H:n toimesta. Piparikokkeina häärivät Jenna Alanen, Josefina Ranta, Eve Pitkäkangas, Aurora Kaartunen, Essi Pitkäkangas, Karoliina Savela, Miia Koivulampi ja Maija Koivulampi.

Samaan aikaan kello 16 alkaen Työpaja Laiturin pajalaiset käynnistävät Henna Oravasaaren johdolla tonttukoulun! Samaan aikaan Sanna Suutari kirjastolta lukee lapsille tarinoita ja satuja. Herttainen joulumuori Kirsti Kivelä tapaa lapsia ja lupailee, että myös yllätysvieras on luvassa!

Jouluvintillä lapsilla on myös mahdollisuus kirjoittaa Joulupukille tonttujen avustuksella. Ja onpa mahdollista, että pukki ehtii myös vierailla vintillä muiden kiireidensä ohessa.

Koko perheelle jouluvintillä on luvassa tietovisa, jossa palkintona on viljapossukinkku! Vintillä palvelee myös kanttiini, josta saa kahvia, glögiä ja keksejä. Vintillä voi katsella myös jouluelokuvaa.

Jouluvintin piha-alueelle saapuu Pajalan tilalta kaksi ponia, joita pääsee rapsuttamaan ja alle 30 –kiloiset lapset voivat myös ratsastaa.

Joulunavauksen tunnelmissa niin Jouluvintin piha-alueella kuin Palotorillakin pääsee tapaamaan myös kaverikoiria!

Yhtenä uutena elementtinä Alajärven Joulunavaukseen ja Joulun odotukseen tulee nyt myös Lähetyskirpputorin ikkunaan perjantaina avattava Jouluseimi. Jouluseimen ihmettä voi käydä katsomassa vaikka iltalenkillä ja rauhoittua hetken sen äärellä kaupallisen Joulun vastapainona.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa