13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Soinin joulunavauksessa vauhdikasta ohjelmaa

Soinin joulunavauksessa nähtiin vauhdikkaita ohjelmanumeroita. Tyttöryhmien tanssiesitykset saivat ansaitusti voimakkaat aplodit esityksen jälkeen. Pienempien mieleen oli erityisesti joulupukin saapuminen yhtenäiskoululle, vaikka maisemat eivät lumiset olleetkaan.

Joulunavauksen juontaja Anja Keisanen haastatteli joulupukkia.
Joulunavauksen juontaja Anja Keisanen haastatteli joulupukkia.

Joulunavaustapahtuman järjestelyistä vastasi yhtenäiskoulun 8A -luokka yhdessä 4H-yhdityksen, kunnan, Sale Soinin ja ja A.Piipponen Oy:n kanssa. Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys järjesti liikuntavälineiden kirpputorin. Joululauluja esittivät Rosanna Peura ja Silja Juudin.

MAINOS

Naisvoimistelijoiden tyttöjen Flames -ryhmän taitava ohjelma ja 4H-voimisteluryhmän näyttävä esitys toi väriä joulunavaukseen.

Stipendejä vuoden aikana menestyneille

Vapaa-aikalautakunnan puolesta jaettiin seurojen tekemien esitysten pohjalta stipendejä urheilijoille ja muista ansioista menestystä saaneille. Kunnon kuntalaiseksi valittiin Anne Hietala, joka on toiminut pitkään Soinin Sisun yleisurheilujaostossa.

Vuoden valmentajaksi valittiin judoa vuodesta 1988 ohjannut Jari Nappari. Vuoden urheilijaksi valittiin moukarinheiton sm-hopeamitalisti Merja Korpela.

Ryhtitytöksi ja -pojaksi valittiin Iida Lehisalo ja Jukka Saarinen. Vuoden nuoreksi toimijaksi valittiin mm. tanssiryhmän ohjaajana kunnostautunut Saimi Osala. Soinin Sisun yleisurheilujaosto palkittiin naisten kevätkirmaisu -tapahtumasta.

Urheilustipendit: Lehtimäen ampujat: Martti Haverinen (SM 1. R4 Y75-sarjan 10 m ilmakivääriammunta liikuntavammaisten ikämiessarja), Anette Källi (SM 2. joukkuehopea, Y-sarjan 10 m pistooliammunta).

Soinin Sisun yleisurheilujaosto: Merja Korpela (SM 2. moukari), Jenna Jaakkola (SM 3. keihäs talvi), Sulo Vuorenmaa (SM 1. Olympiapaino M75 ja SM 3. halli painon heitto), Irma Niemi-Pynttäri (SM 2. N75 moukari + N75 painonheitto SM 2).

Järviseudun hiihtoseura: Julia Haukilehto (N18 nuorten sm-sprintti 2.)ö
Soinin Tiikerit: Heli Vihikangas (lentopallon alue-Sm 3.), Anja Keisanen (lentopallon alue- Sm 3.), Emmi Salo (lentopallon alue Sm 2. v. 2014).

Soinin Moottorikerho: Feetu Koskinen (2 kpl moottorikelkka-sprintin PRO-luokan Suomen mestari).

Joulukattauskilpailussa tasainen kisa

Soinin yrittäjien kaupan ja palvelualan ryhmä järjesti Joulukattauskilpailun joulunavauspäivänä. Kattaukset olivat äänestettävissä Lounas-Kahvila Peräkammarin tiloissa ja Peräkammarin facebook-sivuilla.

Joulukattauskilpailun voitti Sanna Leppäsen kattaus.
Joulukattauskilpailun voitti Sanna Leppäsen kattaus.

Kilpailu järjestettiin kutsukilpailuna. Mukana oli viisi kattausta. Valtaosa kattauksista oli väreiltään vaaleita, pääosin valkoisia. Tasaisen äänestystuloksen voittajaksi nousi Sanna Leppäsen kattaus.

Muut kattauskilpailuun osallistuneet olivat Anna Korpela, Merita Myllymäki/Tarja Peura, Johanna Silvonen ja Aki Alatalo.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät