-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Anne Mattilan joulukonsertti Alajärvellä perjantaina

Huippusuosittu ja palkittu iskelmätähti Anne Mattila esiintyy lämminhenkisessä Joulukonsertissa Alajärven kirkossa perjantaina 11.12.

Ohjelma koostuu ajankohtaan ja esityspaikkaan sopivista jouluisista lauluista. Konsertin järjestää Alajärven Ankkurien pesisjaosto yhteistyössä Alajärven seurakunnan kanssa.

MAINOS

Suuren yleisön tietoisuuteen Mattila ponnahti kesällä 2001 julkaistuilla Jori Sivosen säveltämillä ja Vexi Salmen sanoittamilla singleillä Asfalttiviidakko ja Pienen hetken. Annelta on ilmestynyt kaikkiaan 14 omaa albumia ja ne ovat saavuttaneet kaksi platina- ja viisi kultalevyä. Viimeisin hitti on kuluneelta kesältä tuttu Kuivaa koivua.

Lippuja konserttiin myyvät Alajärvellä ennakkoon Info Kirjakauppa, Neste Alajärvi ja Ankkurien toimisto. Netin kautta lippuja voi ostaa osoitteesta www.lipputoimisto.fi.

Ennakkolipun hinta on 20 euroa (ovelta 25 euroa), alle 15-vuotiaat 15 euroa (ovelta 20 euroa), alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Ovelta lippuja myydään vain, mikäli niitä on vielä jäljellä. Ennakkomyyntiaika päättyy tänään keskiviikkona 9.12.

Kirkon ovet aukeavat tunti ennen konsertin alkua (kello 18). Kirkkoon ei voi varata istumapaikkoja. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät