-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Kehitysvammaisten Tukiyhdistyksen arpajaispöytä notkui palkinnoista

Alajärvi Vimpelin Kehitysvammaisten Tukiyhdistys järjesti lauantaina Kauppakeskus Maxissa perinteiset Kehitysvammaisten viikon arpajaiset.

Arpajaispöytä notkui huikeista palkinnoista, joita alueen yrittäjät olivat palkinnoiksi lahjoittaneet. Palkintoja oli onnekkaille tarjolla peräti 310 kappaletta, mistä iso kiitos kaikille lahjoittajille!

MAINOS

Kaarina Paalijärvi Tukiyhdistyksestä kertoo, että kukaan yrittäjä ei ole kieltäytynyt palkintojen lahjoittamisesta tarkoitukseen, sillä hyvää asiaa halutaan pyyteettömästi tukea. Lahjoitetut palkinnot ovat myös olleet hyviä ja arvokkaita.

Suuri kiitos kuuluu myös jokaiselle arpoja ostaneelle, onhan arpajaisista muodostunut viime vuosina yksi tärkeimmistä varainhankintakeinoista Tukiyhdistykselle.

Tukiyhdistyksen väki tekee työtään vapaahehtoisesti ja korvauksetta, joten kaikki saatu tuotto käytetään kehitysvammaisten hyväksi ja mm. heille suunnattuun virkistystoimintaan.

Paalijärvi kertoo, että tukiyhdistyksen toiminnassa kiitoksen ansaitsee myös yhdistyksen erinomainen sihteeri Anja Rentola, jonka ansiota on tämän ja monen muun asian järjestelyjen onnistuminen.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät