Kehitysvammaisten Tukiyhdistyksen arpajaispöytä notkui palkinnoista

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvi Vimpelin Kehitysvammaisten Tukiyhdistys järjesti lauantaina Kauppakeskus Maxissa perinteiset Kehitysvammaisten viikon arpajaiset.

Arpajaispöytä notkui huikeista palkinnoista, joita alueen yrittäjät olivat palkinnoiksi lahjoittaneet. Palkintoja oli onnekkaille tarjolla peräti 310 kappaletta, mistä iso kiitos kaikille lahjoittajille!

MAINOS

Kaarina Paalijärvi Tukiyhdistyksestä kertoo, että kukaan yrittäjä ei ole kieltäytynyt palkintojen lahjoittamisesta tarkoitukseen, sillä hyvää asiaa halutaan pyyteettömästi tukea. Lahjoitetut palkinnot ovat myös olleet hyviä ja arvokkaita.

Suuri kiitos kuuluu myös jokaiselle arpoja ostaneelle, onhan arpajaisista muodostunut viime vuosina yksi tärkeimmistä varainhankintakeinoista Tukiyhdistykselle.

Tukiyhdistyksen väki tekee työtään vapaahehtoisesti ja korvauksetta, joten kaikki saatu tuotto käytetään kehitysvammaisten hyväksi ja mm. heille suunnattuun virkistystoimintaan.

Paalijärvi kertoo, että tukiyhdistyksen toiminnassa kiitoksen ansaitsee myös yhdistyksen erinomainen sihteeri Anja Rentola, jonka ansiota on tämän ja monen muun asian järjestelyjen onnistuminen.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliEpanet-rahoitusta kerätään kunnilta yhteensä 265000 euroa
Seuraava artikkeliAlajärven, Lappajärven, Vimpelin, Evijärven ja Kyyjärven alueilla varovaisuutta liikenteeseen!