Kyyjärvellä yrittäjät ja luottamushenkilöt kohtaavat huomenna puurolautasen äärellä

Huomenna perjantaina 11.12. tarjoavat Kyyjärven Yrittäjät ry., Kyyjärven kunta ja Kyyjärven seurakunta kyyjärvisille yrittäjille joulupuuroa mukavan ohjelman kera Kivirannan palvelukeskuksessa alkaen kello 11.

Tämän vuoden teemana puurojuhlassa on osaava henkilöstö ja aikuiskoulutus. Asiasta tulevat puuroväelle kertomaan aikuiskoulutusjohtaja Merja Salminen ja koulutustarkastaja Heli Skanz Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta.

MAINOS

Puurolautasten äärelle ovat kutsuttuina kaikki kunnan yrittäjät ja myös kaikille kunnan luottamushenkilöille on varattu paikka Kivirannan juhlasalissa.

Tilaisuuden tavoitteena on luoda puitteita toimijoiden väliselle vuoropuhelulle, ja huomioida yhtälailla pienet kuin suuretkin yritykset Kyyjärvellä.

Puurojuhlan järjestäjien mielestä yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat erittäin tärkeitä tekijöitä elinvoimaisen kotiseudun mahdollistajina varsinkin Kyyjärven kaltaisissa pienissä kunnissa. Tästä syystä on perusteltua että yrittäjyyttä ja yhteishenkeä tuetaan myös tällaisilla pienimuotoisilla tapahtumilla.

Puuropataan on luonnollisesti kätketty manteli, ja sen löytäjää odottaa yllätyspalkinto. Ajankohtaan sopivaa musiikkia tilaisuudessa esittävät Nopolan koulun lapset Kaisa Tammisen johdolla.

Tervehdyssanat lausuu kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki ja puuropuheen pitää kirkkoherra Olavi Vallivaara. Puurojuhlan juontamisesta huolehtii Kyyjärven yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jaakko Uusisalo.

MAINOS
Exit mobile version