Paavolantorin Harjakaisia vietetään tänään

Mainos[adrotate banner="3"]

Paavolantorin rakennushanke Alajärven keskustassa on edennyt aikataulun mukaisesti. Hankkeen kunniaksi on tänään vietetty harjakaisia uusien katosten suojassa. Paikalla on ollut heti aamusta toista kymmentä tori- ja kirpputorimyyjää. Talon tarjoama makkara ja mehu tekivät kauppansa ja ihmisiä kävi tasaiseen tahtiin tutustumassa myyntipöytien antimiin. Harjakaismarkkinat kestävät iltakuuteen saakka ja myös liikkeet palvelevat erikoistarjouksin.
tori7

tori1
Yli 80-vuotiaan Laila Sikkilän käsityöpöytä notkui ihanista neuletuotteista! Hänen apunaan myyntipäivän valmisteluissa on ollut aviomies Jaakko, joka on toiminut kuskina sekä hyvänä asiakkaiden sisäänheittäjänä.
tori2
Nokkosen lehdet ovat herkullisia ja niitä voi käyttää pinaatin tapaan esimerkiksi keitoissa, muhennoksissa tai vaikka lettujen tai puuron maustamiseen. Nokkoset tekivät kauppansa harjakaismarkkinoilla!

tori4
Tässä on lahjaidea sellaiselle, jolla on jo kaikkea! Varpaanvälivilla on pestyä ja karstattua villaa, jossa on jäljellä vielä villan omaa hoitavaa öljyä, lanoliinia. Varpaanvälivilla ehkäisee hautumia, sillä villa pitää sekä lämmön että kosteuden varpaanväleissä sopivina. Lisäksi lanoliini hoitaa varpaanvälien ihoa. Varpaanvälivillaa voidaan varsin hyvin käyttää tarvittaessa esimerkiksi sormienvälissä tai kovien niveltukien reunoissa pehmentämään painetta ja ehkäisemään hiertymää. Varpaanvälivilla sopii myös lämmittämään niin sormien kuin varpaidenkin niveliä.
tori5
Aurinkolinnan marjatilalta tuttu Erkki Peltoniemi oli lähtenyt markkinoille mehujen ja hillojen kanssa. Huomenna hän suuntaa Seinäjoelle maalaismarkkinoille.

Paavolantorin uusien tilojen on tarkoitus olla luovutettavissa käyttäjille kesäkuun alkupuolella, jolloin avajaisia päästään viettämään heinäkuun alussa.

MAINOS

Jos oman yrityksen sijoittaminen Paavolantorille kiinnostaa, kannattaa olla mahdollisimman varhain yhteydessä, jolloin tarvittavat tilaratkaisut voidaan toteuttaa sisätiloissa hyvissä ajoin ennen kauppakeskuksen avajaisia. Lähes kaikkien vapautuvien tilojen osalta on käyty neuvotteluja uusien yrittäjien kanssa. Kiinnostuneiden joukossa on vaateliikkeitä, kodinkoneliike, koruliike ja kauneudenhoitoalan yrityksiä, sekä muutamia toimistotilojen tarvitsijoita.

MAINOS
Edellinen artikkeliPalkitun Ville Vuorenmaan näyttely nyt Nelimarkka-museossa
Seuraava artikkeliJoulukeräykset 2015: Rauhaa, turvaa, lukutaitoa ja lapsille lahjapaketteja