Ajan ilmiöt – luentosarja Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

– Maailman pienentyy. Vieraat aatteet ja ideologiat kulkeutuvat aina pohjolan perukoille saakka. Samalla myös uskonnollinen kenttä paisuu ja pullistuu. Mitä kristityn tulisi tietää tästä kaikesta, pohtii pastori Lasse Pesu.

Vuosi 2016 alkaa Alajärven seurakunnassa mielenkiintoisella luentosarjalla teemalla Ajan ilmiöt. Luennoitsija Lasse Pesu työskentelee aluejohtajana Suomen Raamattuopistossa ja hän kiteyttää työnäkynsä kolmeen sanaan: tehtävämme on etsiä, hoitaa ja varustaa.

MAINOS

Alajärven seurakunnan, Agricola-opintokeskuksen ja Suomen Raamattuopiston järjestämä luentosarja alkaa tiistaina 5.1. Kirkontuvalla kello 18.30 yläsalissa, Kirkkotie 6. Ensimmäinen luennon aihe on ”Jehovan todistajat.” Millä tavalla järjestön oppi eroaa klassisesta kristinopista? Musiikissa Leena Pesu ja juontajana Risto Männikkö.

”Islam” on toisen luennon aiheena tiistaina 26.1. kello 18.30 Kirkontuvalla. Pakolaistulva tuo omanlaisiaan ilmiöitä kansamme keskuuteen. Useilla maahanmuuttajilla on muslimitausta, miten heihin pitäisi suhtautua? Miten kristinusko ja islam eroavat toisistaan? Synnyttääkö islam terroristeja?
Musiikissa Ylistyskuoro ja juontajana Toni Luoma-aho.

Kolmas luento pidetään tiistaina 16.2. kello 18.30 Kirkontuvalla teemalla ”Enkelit.” Enkelibuumi jyllää ja jylisee. Millaisia vaaroja piilee tällaisessa toiminnassa. Millaisen kuvan Raamattu antaa enkeleistä?
Musiikissa Raavaat miehet ja juontajana Terttu Tiistola.

Illat alkavat kahvitarjoilulla ja niiden päätteeksi on esirukous ja sielunhoitomahdollisuus. Tule mukaan tutkimaan Raamattua ja kuulolle!

Tiina Paalijärvi

MAINOS
Edellinen artikkeliUutta Vuotta vastaan – Turvamme on ikiaikojen Jumala
Seuraava artikkeliRannilan Tommi nosti nuorten SE:n penkissä