Hyväntekeväisyys-Stand up -ilta Karstulassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Stand up -koomikot Teemu Vesterinen, Aatu Raitala ja Ali Jahangiri rantautuvat perjantaina 12.2. Karstulaan, lounas-kahvila Herttaan (Pylkönmäentie 1, 43500 Karstula). Kolmen koomikon tähdittämä show alkaa kello 18 ja liput maksavat 20 euroa.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa Hertasta ja Karstula-Areenan kahviosta. Jokaisesta lipusta menee kymmenen euroa paikallisen liikuntaharrastuksen tai vanhusten hyvinvoinnin tukemiseen. Lippuja on myynnissä vain 120 kappaletta, joten varaa pian omasi!

MAINOS

Hertasta ostettujen lippujen lahjoitusosuus menee 4H:n duunirinkiläisten vanhusten virkistystoimintaan. Duuniringissä työskentelevät nuoret käyvät vanhusten luona mm. ulkoiluttamassa, lukemassa, musisoimassa ja leipomassa. Tähän erittäin tärkeään työhön halutaan kouluttaa lisää nuoria, joten lahjoituksia tarvitaan!

– Vanhusten virkistystoiminta on ollut erittäin antoisaa molemmille osapuolille, kertoo Karstulan 4H-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Ninja Sironen.

Karstula-Areenasta ostettujen lippujen tuotto menee valitsemasi Kivan jääurheiluporukan tai urheilujaoston kassaan. Maksu Areenalle vain käteisellä!

Tapahtumaan on mahdollista ostaa myös VIP-paketteja, joihin kuuluu lipun lisäksi salaattibuffet (klo 17-18) ja kaksi kappaletta drinkkilippuja. Hinta on 45 euroa. VIP-liput varataan osoitteesta: jciluoteinenkeskisuomi@gmail.com.

Stand Up Karstula Vol 2 -illan järjestävät jo toista kertaa Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari yhteistyössä Lounas-Kahvila Hertan kanssa.

Päivitys 26.1.2016:
Ensimmäinen esitys on jo myyty loppuun, mistä syystä järjestetään toinen esitys samana päivänä kello 21.

Asta Kantonen

MAINOS
Edellinen artikkeliMaakuntiin perustuva aluejako paras lähtökohta aluehallinnon uudistukselle
Seuraava artikkeliAlajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä pääsee jo hiihtämään ja luistelemaan