-16.6 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Hyväntekeväisyys-Stand up -ilta Karstulassa

Stand up -koomikot Teemu Vesterinen, Aatu Raitala ja Ali Jahangiri rantautuvat perjantaina 12.2. Karstulaan, lounas-kahvila Herttaan (Pylkönmäentie 1, 43500 Karstula). Kolmen koomikon tähdittämä show alkaa kello 18 ja liput maksavat 20 euroa.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa Hertasta ja Karstula-Areenan kahviosta. Jokaisesta lipusta menee kymmenen euroa paikallisen liikuntaharrastuksen tai vanhusten hyvinvoinnin tukemiseen. Lippuja on myynnissä vain 120 kappaletta, joten varaa pian omasi!

MAINOS

Hertasta ostettujen lippujen lahjoitusosuus menee 4H:n duunirinkiläisten vanhusten virkistystoimintaan. Duuniringissä työskentelevät nuoret käyvät vanhusten luona mm. ulkoiluttamassa, lukemassa, musisoimassa ja leipomassa. Tähän erittäin tärkeään työhön halutaan kouluttaa lisää nuoria, joten lahjoituksia tarvitaan!

– Vanhusten virkistystoiminta on ollut erittäin antoisaa molemmille osapuolille, kertoo Karstulan 4H-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Ninja Sironen.

Karstula-Areenasta ostettujen lippujen tuotto menee valitsemasi Kivan jääurheiluporukan tai urheilujaoston kassaan. Maksu Areenalle vain käteisellä!

Tapahtumaan on mahdollista ostaa myös VIP-paketteja, joihin kuuluu lipun lisäksi salaattibuffet (klo 17-18) ja kaksi kappaletta drinkkilippuja. Hinta on 45 euroa. VIP-liput varataan osoitteesta: jciluoteinenkeskisuomi@gmail.com.

Stand Up Karstula Vol 2 -illan järjestävät jo toista kertaa Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari yhteistyössä Lounas-Kahvila Hertan kanssa.

Päivitys 26.1.2016:
Ensimmäinen esitys on jo myyty loppuun, mistä syystä järjestetään toinen esitys samana päivänä kello 21.

Asta Kantonen

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät