0.6 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Kivitipun allasosasto avataan yleisölle

Kivitipun kylpyläosasto on ollut suljettuna vastaanottokeskustoiminnan alettua 15.10.lähtien.

Kylpylä avataan jälleen keskiviikkona 3.2. Yleisöuintivuorot ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16-19.

MAINOS

Uintimaksut ovat seitsemän euroa aikuinen ja 3,50 euroa lapset 4-14 vuotta. Uinninvalvonnasta vastaa Lappajärven palomiesyhdistys.

Kylpylä ei ole käytössä turvapaikanhakijoille, johtuen lasten hoitokulttuurin erilaisuudesta suomalaiseen verrattuna, onnettomuusriskin katsotaan olevan liian suuri.

Tarkennuksia myös kuntosalin aukioloaikoihin

– Kuntosali on ollut käytössä koko ajan vastaanottokeskustoiminnan aikana myös ulkopuolisille asiakkaille, apulaisjohtaja Elina Järvinen kertoo.

– Osa aukioloajoista on suunnattu miehille tai naisille johtuen turvapaikanhakijoiden tapakulttuurista. Talon ulkopuoliset asiakkaat ovat toki tervetulleita silloinkin, miehet miesten vuorolla ja naiset naisten vuorolla.

– Myös hoito-osaston palveluita kuten hierontoja, fysioterapiaa ja kosmeettisia hoitoja on tarjolla aivan niin kuin tähänkin saakka.

Kuntosalin uudet aukioloajat 3.2. alkaen ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai kello 8-19.30, miesten vuoro kello 11-13 ja naisten vuoro kello 16-18 sekä tiistai ja torstai kello 8-16, miesten vuoro kello 11-13
lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät