Kivitippu siirtyy uudelle omistajalle. Kunnan osuus perustettavasta yhtiöstä on 20 prosenttia.

Kivitipun allasosasto avataan yleisölle

Kivitipun kylpyläosasto on ollut suljettuna vastaanottokeskustoiminnan alettua 15.10.lähtien.

Kylpylä avataan jälleen keskiviikkona 3.2. Yleisöuintivuorot ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16-19.

Uintimaksut ovat seitsemän euroa aikuinen ja 3,50 euroa lapset 4-14 vuotta. Uinninvalvonnasta vastaa Lappajärven palomiesyhdistys.

Kylpylä ei ole käytössä turvapaikanhakijoille, johtuen lasten hoitokulttuurin erilaisuudesta suomalaiseen verrattuna, onnettomuusriskin katsotaan olevan liian suuri.

Tarkennuksia myös kuntosalin aukioloaikoihin

– Kuntosali on ollut käytössä koko ajan vastaanottokeskustoiminnan aikana myös ulkopuolisille asiakkaille, apulaisjohtaja Elina Järvinen kertoo.

– Osa aukioloajoista on suunnattu miehille tai naisille johtuen turvapaikanhakijoiden tapakulttuurista. Talon ulkopuoliset asiakkaat ovat toki tervetulleita silloinkin, miehet miesten vuorolla ja naiset naisten vuorolla.

– Myös hoito-osaston palveluita kuten hierontoja, fysioterapiaa ja kosmeettisia hoitoja on tarjolla aivan niin kuin tähänkin saakka.

Kuntosalin uudet aukioloajat 3.2. alkaen ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai kello 8-19.30, miesten vuoro kello 11-13 ja naisten vuoro kello 16-18 sekä tiistai ja torstai kello 8-16, miesten vuoro kello 11-13
lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.