Boutique Minna tuo naisellisen tuulahduksen Palettiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä on parin viikon ajan toiminut uusi yritys, Boutique Minna, jonka virallisia avajaisia juhlitaan tulevana perjantaina arvontojen, tarjoilujen ja mm. päivän ensimmäisille asiakkaille jaettujen ilmaisten huivilahjojen muodossa!

Boutique Minna tuo Paletin tarjontaan ihastuttavan, naisellisen ja värikkään tuulahduksen. Kyseessä on aito naisten kauppa, jossa naisen kuin naisen on helppo joutua ostosinnostuksen valtaan. Tarjolla olevat vaatteet ja asusteet ovat yksinkertaisesti kauniita – tylsää perusvaatetta näiltä hyllyiltä ei löydy!

MAINOS
Ihania huiveja, toinen toistaan kutsuvimmissa väreissä!
Ihania huiveja, toinen toistaan kutsuvimmissa väreissä!

Boutique Minnan omistaja on Vimpelistä lähtöisin oleva, nykyisin Perhossa asuva Minna Ventilä. Minna on yrittäjä kiireestä kantapäähän: yrittäjäperheessä kasvanut, yrittäjäpuolison rinnalleen löytänyt ja itsekin yrittäjänuransa jo parikymppisenä aloittanut. Tuolloin Minnalla oli karkkikauppa Alajärvellä!

Minnan yrittäjänuralle on mahtunut monenlaista. Hän on tehnyt meikkaus- ja maskeerauspuolta ja koska ihan ensimmäinen ammatti hänellä on ravintolakokki, niin etenkin kakkuja hän on tehnyt aina tilauksesta. Viimeiset seitsemän vuotta Minna kuitenkin kokeili työtä toisen palveluksessa toimien Perhossa koulukuraattorina.

Tuotteiden asettelu kutsuu tunnustelemaan ja tutkimaan!
Tuotteiden asettelu kutsuu tunnustelemaan ja tutkimaan!

Joululta hän jätti vakipaikan ja lähti jälleen päätoimiseksi yrittäjäksi.
Palettiin yrittäjäksi lähteminen oli ollut Minnalla mielessä jo pitkään, mutta sopivia tiloja ei ole ollut tarjolla. Nyt kauppakeskuksen remontin myötä tiloja vapautui ja Kyyjärven kunnanjohtaja Eero Ylitalon innostamana Minna päätti, että nyt on aika.

Boutique Minna istuukin Palettiin kuin se olisi ollut siellä aina. Minnan uskomattoman hyvällä maulla sisustettu liike on naisellinen, mutta ei yliampuva.

Boutique Minnassa on tarjolla paitsi naisellisia ja värikkäitä puseroita, myös valikoima joustavia housuja ja farkkuja sekä kosmetiikkaa ja koruja.
Boutique Minnassa on tarjolla paitsi naisellisia ja värikkäitä puseroita, myös valikoima joustavia housuja ja farkkuja sekä kosmetiikkaa ja koruja.

Myynnissä olevat vaatteet ja asusteet ovat samaa linjaa: puseroita, joita nainen voi pukea ylleen yhtä hyvin arkeen, työhön kuin juhlaankin, eikä koskaan ole yli- eikä alipukeutunut.

Nämä italialaiset vaatteet ovat myös hyvin joustavia kooltaan ja Minna uskaltaakin luvata, että kauniin puseron löytää valikoimista yllensä oikeastaan minkä kokoinen nainen tahansa, kuosit imartelevat pyöreämpääkin vartaloa ja koska mallit ovat sellaisia kuin ovat, ei hikistä sovitusurakkaakaan ole pakko kokea vaan puseron voi ostaa jopa sovittamatta.

Puseroissa löytyy ihania värejä ja materiaaleja, jotka eivät heti rypisty. Kaiken lisäksi, näyttävyydestään huolimatta, nämä vaatteet eivät ole edes hinnalla pilattuja.

– Haluan tänne naisille kauniita, naisellisia, romanttisia ja värikkäitä, vähän erilaisia vaatteita, jotka kuitenkin ovat mukavia ja väljiä pitää, Minna kuvailee ja kertoo, että monet liikkeeseen poikenneet ovat hämmästyneet sitä, miten kauniita vaatteita erikokoisille ja -ikäisille naisille löytyykään.

Kauniit ja naiselliset vaatteet eivät ole tarkoitettu vain nuorille ja hoikille.
Kauniit ja naiselliset vaatteet eivät ole tarkoitettu vain nuorille ja hoikille.

– Kauniit ja naiselliset vaatteet eivät ole tarkoitettu vain nuorille ja hoikille.

Paitojen ja puseroiden lisäksi valikoimissa on myös jonkin verran joustavia ja mukavia housuja sekä farkkuja, huiveja, Geminin koruja ja kosmetiikkaa. – Lisäksi on kaikkea muuta pientä kivaa vaikkapa lahjaksi, Minna kertoo.

Vaatteet Minna ottaa suomalaiselta pieneltä maahantuojalta, jonka varastoista liikkeeseen tulee jatkuvasti uutta täydennystä. Näin valikoimat vaihtuvat jatkuvasti, eikä vain sesongeittain. – Kannattaa lähteä shoppailemaan vaikkapa ystävän kanssa, sillä ystävät ovat hyviä neuvomaan, mikä vaate sopii juuri sinulle, Minna kannustaa ja kertoo, että myös hän antaa mielellään asiakkaalle vinkkejä.

– Haluaisin että vaatekaupassa käynti voisi olla naiselle iloinen ja nautinnollinen asia. ystävien kanssa voi ensin tutustua valikoimiin, käydä vaikka kahvilla ja palata uudelleen.

Vaikka Boutique Minna onkin puhtaasti naisten kauppa, ei siellä kokonaan ole unohdettu miehiäkään. – Meiltä löytyy sohva, jonka ääressä on miehiä kiinnostavia lehtiä. Tässä ”ukkoparkissa” voi miehet odotella kun perheen naiset on ostoksilla!

Boutique Minna on avoinna arkisin kello 10-18, lauantaisin kello 10-17 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliYstävyys on taruakin ihmeellisempää – hyvää Ystävänpäivää!
Seuraava artikkeliSoinilaiset voitokkaina koulujen salibandyturnauksessa