-3.7 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Soinilaiset voitokkaina koulujen salibandyturnauksessa

Soinin, Karstulan, Kyyjärven ja Töysän oppilaskuntien 7-9-luokkien välinen salibandyturnaus järjestettiin soinilaisten toimesta viime torstaina. Aktiiviset oppilaskunnan jäsenet laittoivat päivän turnauksen pystyyn pikaisella aikataululla.

Kentällinen koostui sekajoukkueesta, jossa vähintään yhden pelaajan tuli olla tyttö.

MAINOS

Alkusarjassa pelattiin tasaisia otteluita. Kotijoukkue voitti alkusarjan ja pääsi näin kultapeliin. Pronssipelissä pelasivat Karstula ja Kyyjärvi. Kyyjärvi vei pronssipelin lukemin 4-2. Maalintekijöinä kunnostautuivat Aleksi Noponen ja Oskari Nissinen.

Kultapelissä kotijoukkue kohtasi Töysän. Tiukan väännön jälkeen taululla komeilivat 3-2 lukemat. Nopea Roope Saarimaa vastasi Soinin kaikista maaleista. Töysäläisten maalit tekivät Olli Saarimäki ja Matias Aho.

Naapurikoulujen väliset turnaukset lähinnä salibandyssä ovat alkaneet noin 10 vuotta sitten Kyyjärven aloitteesta. Mukana ovat olleet välillä myös Perho ja Kivijärvi. Suurin osa turnauksista on pelattu Kyyjärvellä ja Soinissa. Soinin koulujoukkue on entistä laajempi, kun Lehtimäen alueen oppilaita tuli viime syksynä Soinin Yhtenäiskoulun oppilaiksi.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät