MAINOS

Siionin Kannelta lauletaan läpi Kyyjärvellä

Siionin Kannel on evankelisen herätysliikkeen laulukirja, joka on ilmestynyt ensimmäisen kerran jo vuonna 1874. Monet sen lauluista on tuttuja myös muiden herätysliikkeiden laulukirjoista.

Nykyisen Siionin Kanteleen esipuheessa sanotaan, että ”Siionin Kannel on kokoelma yhteislauluja elämämme tärkeimmistä asioista. Näissä evankelisen liikkeen lauluissa soi ennen kaikkea Vapahtajamme rajaton rakkaus ja evankeliumin ilo. Niitä on hyvä laulaa yhdessä ja yksin.” Nyt lauletaan yhdessä!

MAINOS

Kyyjärvellä alettiin laulaa läpi Siionin Kanteleen laulukirjaa marraskuun lopulla. Silloin oli ensimmäinen Siionin Kannel tutuksi –ilta Kyyjärven seurakuntasalissa. Illan aikana laulettiin sydämen pohjasta läpi kaikki ensimmäiset 31 laulua eli kaikki joulu- ja adventtilaulut.

Ensi sunnuntaina kello 17 jatketaan seurakunta salissa uuden vuoden lauluilla ja näin paastonaikaan sopivilla Jeesuksen kärsimyksestä ja kuolemasta kertovilla lauluilla, eli lauletaan lauluja laulusta 32 eteenpäin. Laulaakseen ei tarvitse omistaa omaa Siionin Kannelta vaan paikan päältä voi lainata kirjan illan ajaksi.

Nämä uuden vuoden ja kärsimysajan laulut eivät ole niitä kaikkein tutuimpia lauluja, mutta nyt opetellaan!

Illan aikana ei ole sen kummempia puheita, mutta jos lauluista on jotakin muistoja, niitä voi kertoa itse kukin. Tervetuloa laulamaan täyttä kaulaa!

MAINOS
Exit mobile version